b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 9. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Chievo – AC Milan I

A Milan ma egy kötelező győzelem előtt állhat és nem elfelejtendő az sem, hogy az együttes 4. fordulója minden mérkőzést megnyert. A vendég csapat a 2019-s évben elkapta nagyon a “fonalat”, Piatek érkezése remek erősítésnek tűnik és már a 3. pozíciót tölti be az milánói alakulat. Ma annak a Chievonak az otthonába látogatnak, akik 26 fordulót követően az utolsó pozíciót töltik be, ráadásul több hiányzójuk is akad, akik eltiltásuk, illetve sérülések miatt hagyják ki a mai mérkőzést.

A Chievo 26 mérkőzésen 1-10-15-s mérleggel rendelkezik. Ha ez nem lenne elég a szövetség még -3 ponttal sújtotta az együttest és ma az a Milan lesz a vendégük akik utóbbi időben rendre több góllal hagyják maguk mögött az ellenfeleket. A Chievo részéről kiemelendő adat az is, hogy 51 gólt kapott az együttes amely a legrosszabb mutatónak számít a Serie A mezőnyében.

Látva ezeket az adatokat, illetve ismerve a hazaiak helyzetét, hiányzóit, egymás elleni eredményeket stb. és nincs kérdés. Ennek a Milannak ma kötelező a győzelem, ha törik, ha szakad a harmadik hely megtartásáért küzdeniük kell és ehhez ma kötelező a 3 pont begyűjtése!

Chievo – AC Milan (20:30)

Tipp:AC Milan (Játékidő eredménye) odds:1,58 “B”  kategória Tét: 3 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: