b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 8. nap

Elértünk a nyolcadik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!
– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)


– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!


– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 


– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre! A mi tippünk 8. nap:

Alavés – Betis (21705 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,85

Ma egy igencsak érdekes mérkőzésre készülünk, hiszen az Alavés csapat fogadja a Betis csapatát. Mindkét fél egy kicsit meglepetés csapatnak számít, hiszen a hazaiak remek nyerőszériát tudhatnak magukénak a hazai publikum előtt, míg a Betis egy gyönyörű formai váltás után végig izgalmas és gólokban gazdag találkozókat alakított ki az elmúlt időszakban. Mi ma mégis bízunk a hazaiakban és abban, hogy az első félidőben megszerzik a vezetést, majd a másodikban egy izgalmas találkozó alakulhat ki, ahol megszülethet a gólváltás. Statisztika alapján, a hazai gárda jelenleg a 16. pozíciót foglalja el, 27 mérkőzés alatt 10 győzelem 1 döntetlen és 16 vereség a csapat mérlege, viszont hazai pályán a legutóbbi 10 mérkőzésén nem szenvedett vereséget a csapat, ami remek mutatónak számít. Bár tegyük hozzá azt is, hogy nem voltak “világverő” ellenfelei a társaságnak, viszont egy Sevilla és Valencia duót is megvert a házigazda. Most pedig az a Betis jön , akik jelenleg a 10. helyen tanyáznak, viszont a 11-4-12-s mutatójuk önmagáért beszél, ráadásul a gólkülönbségük is igen beszédes, hiszen 43 rúgott és 52 kapott gólnál tart az együttes. Az Alavés hazai pályán a legutóbbi 15 mérkőzésen 14 alkalommal szerzett gólt, míg a mai ellenfele a Betis a javulás után már a legutóbbi 5 idegenbeli bajnokiján négy alkalommal szerzett legalább gólt, illetve ami elmondható, hogy ezekből a mérkőzésekből már 3 alkalommal nyerni is tudtak. Összességében mindkét oldalon megvannak a megfelelő emberek a gólszerzésre, viszont míg a hazai oldalon egy csapatként működik a játék, addig a vendégek részéről Leon lábában bízhatnak a szurkolók, hiszen a spanyol játékos a házi gólkirály, mióta Sanabria kényszer pihenőjét tölti. A hazai oldalon El Haddadi és Ibai duó az aki szállítja a gólokat és a hazai szurkolók örömére a nagy visszatérő Guidetti is veszélyeztetheti a vendégek kapuját, viszont amit ki is emeltünk, nem ebben rejlik a hazaiak előnye, hanem az egységben. Mindkét oldalon vannak hiányosságok a védelmeket tekintve és látható is, hogy sokszor születnek gólok a mérkőzéseiken. A Betis gólkülönbsége is erre következtet és, ha abból indulunk ki, hogy mindkét félnek szüksége van a pontokra, illetve mindkét oldalon ott lesznek a pályán a meghatározó egyének, akik képesek a gólszerzésre, úgy véljük, hogy ennél nem is kell több. Várhatóak a gólok és mi egy döntetlent érzünk a találkozón, viszont úgy véljük, hogy már az első félidőben megszülethet a gólváltás a találkozón!

Névtelen.jpg
Várható kezdőcsapatok a mai mérkőzésen.


Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, már közzétettük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: