b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 8. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


Ma is egy prémium tartalmat publikálunk a játékban.
I Juventus – Udinese I

A Juventus fantasztikus szezont fut és 26 fordulót követően még mindig veretlenek. Jelenlegi teljesítményük alapján annyi mondható el, hogy a biztos győzelem tudatában ráül az együttes az eredményre és bízva a Chiellini/Bonucci kettősben bekkelnek.

Az Udinese gyenge szezont fut, ráadásul idegenben 11 fordulót követően 7 pontot szerzett a csapat, viszont az egyik legkevesebb gólt kapták ez idő alatt.

Mindent egybevéve tehát bíznánk a Juventus sikerében, akik véleményünk szerint ma is egy kevés gólos mérkőzésen fogják begyűjteni a három pontot. Jövőhéten fontos meccse lesz az együttesnek a Bajnokok Ligájában, viszont ezt az Udineset főleg a hiányzó játékosok nélkül kötelező verni.

Juventus – Udinese  (20:30)

Tipp:Juventus + 4,5 gól alatt (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,65 “B”  kategória Tét: 3 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: