b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 7. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Atlanta Hawks – San Antonio Spurs I

A találkozón meglepőnek tartjuk a magas line-t, amit a fogadóirodák meghúztak. Rendben a Hawks utóbbi időben remekül játszik, de a Spurs nem a “rohanós” mérkőzéseiről híres.A két csapat legutóbbi öt mérkőzését figyeltük meg ismét, ahol a Hawks több találkozón képes volt szoros találkozókat kialakítani, de hosszabbításon kívül szinte minden meccsén underezne a jelenleg favorizált line alatt, ami a 240,5 pont lenne. A Spurs esetében nincs is miről beszélni, hiszen harmadik mérkőzése elkapták a fonalat és egynek köszönhető ez, elkezdett a csapat masszívan védekezni.

A Spurs legutóbbi 3 mérkőzésén a Nuggets, OKC és a Detroit együttesét is képes volt 105 pont alatt tartani. 

A szimulációs rendszerünk 114-119-s eredményt kalkulált számunkra. Mi ezt elfogadhatónak érezzük, viszont nem felejtenénk el azt sem, hogy a Hawks esetében 4-5 játékos játéka is kérdéses, míg a vendégeknél egyedül Murray az aki sérülésével bajlódik. Tehát érdemes a 240,5 pont alá kisebb tétet elhelyezni és remélhetőleg bejönnek ismét a “megérzéseink”.

Atlanta Hawks – San Antonio Spurs (01:30)

Tipp:Kevsebb, mint 240,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,60 “C”  kategória Tét: 2 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: