b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 6. nap

Elértünk az ötödik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!
– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)


– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!


– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 


– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre! A mi tippünk 5. nap:
Cardiff – Birmingham (05265 H)
Tipp:Cardiff (1X2)
odds:1,60

A Cardiff az egyik legjobbak közé sorolható a bajnokságban, ráadásul hazai pályán borzasztó nehéz őket megszorítani, ma pedig az a Birmingham fog hozzájuk látogatni, akik a statisztikák és forma alapján is az alsóházba sorolhatóak, ráadásul idegenben szinte a legrosszabbul teljesítenek. Ha pontosítani szeretnénk, akkor az látható, hogy idegenben a Birmingham a 23. pozíciót foglalja el. 18 mérkőzés alatt, mindössze 2 győzelem, 4 döntetlen és 12 vereség a csapat mérlege, illetve fontos lehet még, hogy mindössze 12 gólt rúgott az ellenfeleinek a csapat, ami ma szintén sokat számíthat, hiszen a Cardiff hazai pályán nagyon kevés gólt kap és 18 lejátszott hazai mérkőzésükön 13 győzelem 3 döntetlen és 2 vereség a mérlegük, ráadásul a legutóbbi 5 hazai mérkőzésüket a Championship-ben megnyerték, egy esetleges vereség, vagy döntetlen fájó pont lehet a csapatnak, hiszen a Wolverhampton(Wolves), folyamatosan követi a csapatot, így az ilyen úgymond “kötelező” találkozókat, hoznia kell a csapatnak. Tehát a  két fél közt hazai/idegenbeli statisztikák alapján óriási különbség van, illetve ha megfigyeljük a teljesítményeket láthatjuk, hogy a hazaiak ma a találkozó esélyesei, így mi bátran behúzzuk a hazai győzelmet!Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, megosztottuk a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: