b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 5. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


A mai ajánlásunkkal kivártunk a végsőkig, hogy lássuk.a csapatokat. Látva a kezdőket megerősítést nyert az elképzelésünk a mérkőzéssel kapcsolatban, amelyre az előfizetőinknek tegnap este készítettünk elemzést. 

I Miami Heat – Atlanta Hawks I

A találkozón az underdog szerepben lévő Hawksban bíznánk, lényegében a Heat nem egy ördöngös együttes és véleményünk szerint az amúgy kiváló formában lévő Hawks ismét egy szoros találkozót alakíthat ki. Mivel az underdog csapatot favorizálnánk, viszonylag magas hendikep opció mellett tudunk fogadást kötni a mérkőzésre, amelyben hatalmas érték lehet.

A Hawks utóbbi mérkőzésein rendre képes pontokat szerezni, de ha ki is kap az együttes, akkor nagy átlagban 10 pontos különbségen belül teszi meg azt a csapat.

A szimulációs rendszerünk 112-110-s eredményt alkotott és szerintünk is szoros mérkőzésre lesz kilátás. Érdemes tehát a Hawks +10,5 hendire fogadást kötni. Egy az a vendégek jó formában vannak, remekül dobálják a triplákat, illetve ott az a tényező, hogy a szezonban eddig 3/3 a Hawks sikere a Heat ellen. Legutóbb 24 ponttal verték meg a Heatet. Úgyhogy a feltételek adottak és kíváncsian várjuk a találkozót.

Miami Heat – Atlanta Hawks (01:30)

Tipp:Atlanta Hawks +10,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: