b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 4. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Midtjylland – Nordsjaelland I

A dán találkozón lényegében adottak az esélyek, hiszen a jelenlegi 2. helyezett fogadja otthonában a kiváló formába lendülő 7. helyezett Nordsjaelland csapatát. Ami tudható, hogy a dánok sosem a jó védekezésükről voltak híresek a bajnokságot tekintve és ennek megfelelően “potyognak” a gólok. A Midtjylland az egyik legerősebb támadószekcióval rendelkezik, viszont a védelmük többször is gyengén teljesít.

 2019-ben mindkét csapat veretlen! A hazai együttes 3 győzelemmel, míg a vendégek 2 győzelemmel és 1 döntetlennel rendelkeznek. Ami látható, hogy mindkét társaság gólokban gazdag mérkőzéseket játszik és ez nem meglepő.

Ha már gólok, akkor érdemes felhívni a figyelmet a vendégek játékosaira, hiszen Skov Olsen és Donyoh 25 gólt hoztak már a vendégeknek össze, míg a hazai részről Onuachu, Dal Hende, Poulsen és Mabil azok akik a gólokért felelősek. Egy szó, mint száz ezen a mérkőzésen esélyes a gólhullás, hiszen mindkét együttes remek támadókkal rendelkezik, mindkét oldalon remek formában vannak a csapatok. Ráadásul egymás ellen is rendre gólokban gazdag párharcokat hoznak össze a felek. A legutóbbi öt mérkőzésen rendre megszülettek a gólok, úgyhogy ezzel kalkulálnánk és a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját igénybe véve a gólváltásra és a 2,5 over opcióra kötnénk fogadást 1,80-s szorzóért cserébe.

Midtjylland – Nordsjaelland (18:00)

Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: