b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 30. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


Wellington Phoenix – Newcastle Jets
Tipp:Igen (Wellington Phoenix gólt szerez 47:00 előtt)
odds:1,83

Az ausztráloknál érdemes mindig a Wellingtonnal számolni, főként hazai pályán. Véleményem szerint most is esélyes lehet a góljuk, ráadásul igencsak magas “időhatárt” kaptunk kézhez, úgyhogy számolunk a góljaikkal és szerintünk az első félidőben gólt fognak szerezni. Kiinduló alapnak az előző két mérkőzést vettük, ahol óriási változás volt megfigyelhető a hazai csapat részéről, hiszen 3, illetve 8 gólt szereztek. Egyértelműen látszik, hogy a stratégiai váltás és a 3-4-3-s felállás kedvez a Wellington játékának. Kiemelhető az is, hogy a védelem adott támadások esetén a két szélső középpályás csatlakozásával 5 védős rendszerré alakul, viszont támadásoknál ezek a szélsők széthúzzák a csapatok védelmeit és ennek is köszönhető a nagy “góltermelés”. Nehéz levédekezni az ilyen jól megszervezett csapatok támadásait, ezért érdemes lehet kalkulálni ténylegesen a korai gólokkal a következendő Wellington mérkőzéseken is. A tipp egyértelműen ötletadó, viszont ilyen esélyek mellett érdemes fogadást kötni az opcióra. Prémium tartalomként csak a korai kezdet miatt nem publikáltuk az elemzést.

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: