b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 3. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


Egy prémium tartalom kerül ismét megosztásra!
I Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki I

A találkozón lassan “lerágott” csontként osztom meg ezt az opciót és hihetetlen, de megint ugyanazon a szorzón kapjuk a 4,5 overt. Ma is bizakodó vagyok és egy “B” kategóriás tétbe fogom ajánlni az overt. Lényegében 2-1-re állnak a csapatok a Jokerit remek hajrájának köszönhetően. Előző mérkőzéseken rendre hozták a 4,5 overt és a tét miatt ma sem várnék egy szűk 1-2 gólos mérkőzést.

 A rájátszásban mindhárom találkozón létrejött a 4,5 over opció és vélhetően ma is összehozzák a felek. Ráadásul a bet365 fogadóportál lehetőségeivel élve a 4,5 over opció az egész mérkőzésre vonatkozik, tehát 2-2 gól esetén már nyertesnek mondhatjuk a “tippet”.

Kiindulva tehát a két csapat előző mérkőzéseiből és abból a tényezőből, hogy a bet365 fogadóportálon az egész mérkőzésre fogadhatunk, tehát a hosszabbítás és a büntetőpárbaj is beleszámít a találatokba, így bátran ajánlom az opciót és vélhetően ma is képes lesz mindkét csapat 2-2 alkalommal legalább betalálni, amennyiben így lesz máris “zöldül” a tippünk.

Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki (15:00)

Tipp:Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,58 “B”  kategória Tét: 3 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: