b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 28. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Magdeburg – Flensburg I

A német férfi kézilabdaligában ugyanazt tudom elmondani, mint az előző három “ajánlásunk” esetében a 25 gólos átlagokat elnézik rendre a fogadóirodák és ismét kaptunk egy magas szorzót (1,75) arra, hogy mindkét csapat eléri a 25 gólt a találkozón.

A Magdeburg a liga legeredményesebb, egyben leghatékonyabb támadócsapata, akik 25 forduló alatt 765 gólt szereztek ez 30,6-s mérkőzésenkénti dobott gól átlag. A vendégeket senkinek sem kell bemutatni, ráadásul pár nappal ezelőtt a Brest elleni mérkőzésén is profitáltunk a német együttessel.

Egy szó, mint száz van érték ismét a gólokban és vélhetően nem ma fog egyik csapat sem gól nélküli perceket produkálni. A hazai oldal rendre 25 feletti értékeket alakít ki, míg a Flensburg többször van ugyan ennek a határán de nem véletlen az 1. a csapat a Bundesligában. Ezért számolnánk ismét a találatokkal és 1,75-s szorzóért hatalmas érték van az ötletadó ajánlásunkban.

Magdeburg – Flensburg (19:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez 25 gólt) odds:1,75 Ötletadó Max. 1 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: