b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 25. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Carolina Hurricanes – Montreal Canadiens I

A mérkőzés egyértelműen ötletadó és lényegében nem is nagyon van rajta mit magyarázni. Az NHL mérkőzésekre jellemző a gólszórás, viszont most nem számítanék gólokban gazdag mérkőzésre és lényegében most is ezzel kalkulálnék. Egyik csapat sem híres a nagy adok-kapokról. Az alap line 5,5 over/under és ez már önmagában is beszédes adat. A belga mérkőzést követően választottam ki a mérkőzést, ahol az első 10 percre ajánlok ismét fogadást. Ez egyrészt azért jó , mert nem kell sokat izgulni az adott tippen/ajánláson, másrészről remek értékeket kaphatunk kézhez. Úgyhogy nem gondolom túl és szerintem az első 10 percben nem lesz gól.

Carolina Hurricanes – Montreal Canadiens (00:08) 
Tipp:Kevesebb, mint 0,5 gól (Első 10 perc) odds:1,60

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: