b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 24. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Ciprus – Belgium I

A találkozón lényegében több tényező is a vendég győzelem mellett szól, amiben mi egy kiütéses legalább 3 gólos találkozót várnánk. Gyakorlatilag a vendégek keretét nem lehet összehasonlítani a ciprusiéval, minden egyes poszton jobb kvalitású játékosok vannak a belgáknál. A vendégek remekül kezdték a selejtezőköröket, hiszen a csoport másik nagy esélyesét (Oroszország) 3-1-re verték hazai pályán.

A ciprusiak ugyan jól kezdtek San Marino ellen, ennek ellenére ma nem várnánk tőlük sokat. A belgák remekül teljesítettek, meggyőző volt amit láttunk az oroszok ellen. A ciprusi védelem gyenge és véleményem szerint ma mindkét félidőben betalálnak a belgák és 3-4 gólos mérkőzést hoznak össze Hazardék.

Ezért fogadásként a vendégek sikerében bíznánk, illetve a 2,5 gól feletti opciót is elképzelhetőnek tartjuk és a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját ismét kihasználva egy 1,66-s szorzót kaptunk. Erre pedig érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Ciprus – Belgium (20:45) 
Tipp:Belgium + 2,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: