Most te is megmutathatod – 23. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Meshkov Brest – Flesburg I

Mostanában észrevettük, hogy a fogadóirodák rendre elnézik a csapatgólokra eső szorzókat. Előző alkalommal is sikerült a Rhein-Neckar – Nantes (34-32) mérkőzésen elcsípni egy szép szorzót és most sincs ez másként. A fogadásunk alapja , hogy mindkét együttes szerez 25 találatot a mérkőzésen. Lényegében megvizsgáltunk minden egyes hazai/idegenbeli mutatót és számunkra nincs kérdés.

A Brest hazai pályán rendre jól teljesít, kevés veresége van a csapatnak és nem mellesleg  a 2018/2019-s szezonban a hazai publikum előtt, mindössze két alkalommal zárt a csapat 25 dobott gól alatt. A vendég Flensburg erős ellenfélnek mondható és amilyen “döcögősen” indult nekik a szezon, annál inkább belelendülnek. Idegenben náluk többször megfigyelhető a 25 gól körüli eredmény, de döntő részben idegenben overeznek.

Egy szó, mint száz óriási hiba lenne, ma kihagyni ismét ezt az opciót. Két gólerős együttes találkozik egymással, ráadásul a hazaiak védelme nem túl “acélos”, úgyhogy mindkét oldaltól várhatóak a találatok, ahol véleményünk szerint a végén a németek nyernek.  A két együttes legutóbb 2017-ben találkozott egymással, akkor is a BL-ben és minden egyes találkozón megdobták a felek a 25-25 gólt.

Meshkov Brest – Flensburg (18:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez 25 gólt) odds:1,65 “C” kategória Tét : 2 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!