Most te is megmutathatod – 22. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Atlanta Hawks – Utah Jazz I

A találkozón félig a szimulációs rendszer adataiban, másrészről pedig a Hawks hazai teljesítményében bíznánk. A szimulációs rendszerünk egy 240 pont körüli értéket határozott meg és ez számunkra igencsak kecsegtető érték. Bár nem hinnénk, az utóbbi idők NBA eredményei miatt, hogy eddig eljutnának a csapatok mindenesetre hatalmas érték van a 221,5 pont feletti értékben.

A Hawks hazai pályán kellemetlen ellenfélnek számít és rendre megizzadnak itt az ellenfelek. Sokszor minimális pontkülönbséggel kap ki a csapat, de van rá példa, hogy kinyílik a pontzsák és megszórják a vendég együtteseket.

A Jazz igencsak erős támadósorral rendelkezik, akik szinte minden mérkőzésen 115 pont felett zárnak. A Hawks hazai pályán többször zár 105-120 pontos határ között. Ezért mi úgy véljük, hogy valóban kialakulhat az over, amelyre ugyan “C” kategóriában ajánlunk fogadást, de érdemes befektetni a mérkőzésbe.

Atlanta Hawks – Utah Jazz (00:30)

Tipp:Több, mint 221,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!