Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Hollandia – Fehéroroszország I

A találkozón számunkra nincs kérdés és egyértelmű favoritja a mérkőzésnek a holland házigazda. Lényegében remek formába került az “oranje”, hiszen a fiatalok végre kezdenek “beérni” és egyre minőségibb játékra képesek. Többek már top csapatokban játszanak, viszont a fiatalításnak megvolt az ára az előző években. A Nemzetek Ligájában a hollandok verték a franciákat, a németeket és nem mellesleg megnyerték a csoportjukat is.

A Holland csapat tehát egy jelentős átalakuláson ment végbe és igazán remek csapatot sikerült kialakítani ismét. Elől Babel, Depay, Promes, míg a középpályán de Jong, Wijnaldum, de Roon trió várható. Érdemes viszont kiemelni a védelmet is, hiszen Blind, Van Dijk, de Ligt, Tete és Cliessen alkothatják a narancssárga mezesek várható kezdőjét.

A vendég fehéroroszoktól ma nem várnánk sokat és ugyan jó mutatóval rendelkeznek, de nem szabad elfelejteni a látottakat, hiszen az együttes 2018-ban végig gyengébb kvalitású ellenfelekkel találkozott. Csak, hogy párat említsünk San Marino, Luxemburg, Moldova, Finnország, Magyarország, Szlovénia stb. A hollandok ma hazai pályán nagy falatnak bizonyulhatnak, főként úgy, hogy sokat fog számítani minden egyes győzelem a csoportban, ezért mi nem kételkedünk. A belorusz védelem gyenge, míg a hazai oldalon technikásabbnál-technikásabb játékosok szerepelnek, ezért érdemes lehet fogadást kötni a gólokra és véleményünk szerint a házigazdák mindkét félidőben megzörgetik a fehéroroszok hálóját. Nem tartjuk elképzelhetetlennek a nagyobb arányú győzelmet sem és akár 3-4 gólos kiütéses sikert is hozhatnak a hollandok.

Hollandia – Fehéroroszország (20:45)

Tipp:Igen (Hollandia mindkét félidőben gólt szerez) odds: 1,60 “B”  kategória Tét: 3 egység

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!