b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 20. nap

Elértünk a huszadik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!

– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)

– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!

– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel!

– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!A mi tippünk 20. nap:
Charlton – Plymouth (09399 V)
Tipp:Döntetlen vagy Plymouth (Kétesély)
odds:1,60

Az elemzésünk esetébe őszinték leszünk egy rizikósabb, de annál tetszetősebb tippet választottunk ki. Véleményünk szerint a mai mérkőzésen várható lesz a vendégek további remek sorozata. A Plymouth jelenleg a 6. a bajnokságban, viszont egy mérkőzéssel kevesebb mérkőzést játszott, mint az őt megelőző Scunthorpe. Ami látható, hogy a vendégek remek sorozatot futnak és szemük előtt lehet, hogy bebiztosítsák a Play Off körbe tartozó helyüket. Ehhez természetesen minél kevesebb vereséget kell elszenvednie a csapatnak és ma talán nincsenek is olyan veszélyes helyzetben, mint ahogyan azt a fogadóirodák várják. A mai ellenfelük és egyben házigazda a Charlton lesz, akik ugyan a 9. pozíciót foglalják el, de legutóbbi 5 mérkőzésükből 1 győzelem és 1 döntetlen mellett 3 vereségre futotta. A csapatot ráadásul pech széria is kíséri, hiszen több kulcsfontosságú játékosuk is kidőlt az utóbbi találkozókon, illetve a védelmük egyik legmeghatározóbb játékosa sárga lapos eltiltása miatt nem lesz ott a pályán. A vendégek részéről viszont teljes keret várható, egyedül Bradley játéka kérdéses, hiszen tegnap előtt egy átmozgató edzésen meghúzódott az angol játékos. Utána néztünk a két csapat honlapjain, hogy milyen információkra tehetünk szert és igencsak biztatóak lehetnek ezek az adatok, illetve az is  amit a statisztikákban láthatunk. Formai különbség szinte szakadéknyi van a két fél között. A Plymouth legutóbbi 5 mérkőzését tekintve 4-1-0-s mérleggel rendelkezik, míg a Charlton mindössze 1-1-3-s mérleget tudhat magáénak. Ha 10 mérkőzésre bontjuk ezt a statisztikát akkor a vendégek 7-2-1-s mutatóval rendelkeznek, míg a hazaiak 3-3-4-s statisztikával és ha még tovább boncolgatjuk, akkor 15 találkozóra lebontott formai mutatók alapján a vendég csapat a legjobbnak mondható a szezonban, hiszen 11-3-1-s mutatóval rendelkeznek, ami igencsak remek eredménynek számít a Leuge One mezőnyében. A csapatnak továbbra is fontos lehet, minden mérkőzés és ahogy azt már a felvezetésben leírtuk, vélhetően mindent megtesznek majd ma is a győzelemért. A Charlton egy kisebb gödörben van és nem igazán megy most a csapatnak, illetve ha kiindulunk a hazai statisztikákból a legutóbbi 10 hazai mérkőzésén mindössze 2 alkalommal tudott nyerni a Charlton, míg 4 döntetlent és 4 vereséget ért el a csapat. Ezzel szemben a mai Plymouth legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén mindössze egyetlen egy vereséget szenvedett el, viszont ezen kívül ami látható, hogy szinte minden találkozóján szerzett egy pontot és elég kevés gólt is kapott a találkozói java részében. Így mi úgy véljük, hogy ez a mai mégsem annyira rizikós választás, főleg nem egy kétesélyes fogadás tekintetében és bízunk benne, hogy ma is sikerül egy szép elemzést követően nyertes tippet megosztani!

Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, közzétettük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: