b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 20. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Rhein-Neckar – Nantes I

A mérkőzésen szerintünk rosszul “lőtték” be a szorzókat és szinte elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a csapatok 25 gól alatt zárjanak. Lényegében ez az alapja a mai ajánlásunknak is és szerintünk mindkét csapat eléri a 25 gólos határt.

A két csapat eredményeit figyelve nagyon ritka az, hogy 25 pont alatt zárjanak és inkább a németek azok akik a határán táncolnak néha.

Ismerve tehát az adatokat, szerintünk ez egy hatalmas melléfogás a szorzókat tekintve. Mi ezt kihasználjuk és “B” kategóriás ajánlásként osztjuk meg veletek. Várhatóan zöldülni fog a “tipp” és érdemes mihamarabb megfogadni, hiszen felébrednek az “oddsmesterek”..

Rhein-Neckar – Nantes (19:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat legalább 25 gólt szerez) odds: 1,55 “B”  kategória Tét: 3 egység

 

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: