b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod 2. évad!

Pontosan egy évvel ezelőtt rendeztük meg a “Most mutasd meg és nyerj” első szériáját. Megígértük, hogy nem marad annyiban az egyik legfelkapottabb tippjátékunk és örömmel jelentjük be, hogy 2019. március 1. és március. 31. között ismét útjára indítjuk a tippjátékunkat! Egy játék, amit te is megnyerhetsz! Előző évben bizonyítottunk és közel 200 jelentkező közül holtversenyben az 1. helyen végeztük egy versenyzővel, most is ez a célunk.

Mi a cél?

Tippelj, légy ügyesebb, mint a mi tippadóink! Ha jobban teljesítesz, mint mi és jobb aránnyal rendelkeznek a nyertes tippjeid, mint a mi általunk a játékba megosztott tippjeink, akkor te is nyerhetsz! Viszont, ha a mi tippjeink nyernek és a legjobb aránnyal mi rendelkezünk, akkor egyúttal nyersz a megosztásainkkal, másrészről pedig szavazd meg nekünk a bizalmat és nyerjünk közösen a továbbiakban és csatlakozz a prémium szolgáltatásainkhoz!

Ha jobban teljesítesz és többen is vagytok, akkor a sikeres tippek és a megosztott tippek százalékos aránya fog döntetni! Három “játékos” nyerhet és egyszerű a történet!

A legjobb tippelő díja:
1 db 30.000 Forint értékű díjazás, amit a játékos bankszámlájára utalunk.
1 db 40.000 Forint értékű 1 éves tagság
1 db b&wtips feliratú poló
1 db b&wtips feliratú toll
1 db b&wtips feliratú öngyújtó 

További nyertesek:
2. helyezett:
1 db 15.000 Forint értékű díjazás, amit a játékos bankszámlájára utalunk.
1 db 12.000 Forint értékű 3 hónapos tagság
1 db b&wtips feliratú toll
1 db b&wtips feliratú öngyújtó

3. helyezett:
1 db 5.000 Forint értékű díjazás, amit a játékos bankszámlájára utalunk.
1 db 4.499 Forint értékű 1 hónapos tagság
1 db b&wtips feliratú toll
1 db b&wtips feliratú öngyújtó

Hogyan vehetsz részt?!

A játékba jelentkezni kell az info@betandwintipps.com email címen keresztül, ahova a “Jelentkezés” tárggyal kellene elküldeni egy emailt számunkra, amelyben a pontos nevedet kellene feltüntetni.

A következő lépés innentől lesz fontos, a játék 2019. március 1.-től (Péntek) kezdődik és 2019.március 31.-ig (Péntek) tart., innentől minden nap megosztunk majd egy új cikket (Most mutasd meg 1. nap, 2. nap és így tovább), ahol a hozzászólás részben kell majd megosztani a tippjeiteket.

Játékszabály:
Minden egyes jelentkezett játékos 18. életévét betöltő magyar állampolgár. Minden jelentkezett játékosnak 2019. február 28. 23:59-ig (csütörtök) regisztrálnia kell a megadott módon email útján. Aki ezután jelentkezik a regisztrációt érvénytelennek tekintjük. A játékban alapvető szabály, hogy minden egyes nap, egy játékos egyetlen egy “tippet” oszthat meg, amelynek a minimális szorzója 1,50! A játék 2019. márc. 1. és 2019. márc 31. között tart. Amelyik játékos egyetlen egy napon is kihagyja a megosztását azonnal kizárásra kerül! A verseny állását minden egyes hét fordulót követően közzétesszük. A tipp formalitását tartani kötelező, aki nem megfelelően osztja meg az adott eseményt és annak opcióját azonnal kizárásra kerül! Amennyiben a játékos szerkesztett adatokkal, illetve a mérkőzések kezdete után küldi be a tippjét, az opció szintén érvénytelen és azonnali kizárással jár. Minden egyes nap a cikkek a napok számával lesznek megjelenítve, tehát mindig az adott napi cikkhez kell a tippeket beküldeni. Aki más cikkhez (korábbi) küldi be a tippjét érvénytelennek tekintjük és ezzel kiesik a játékból. A hajnali NHL, NBA, vagy egyéb más sportágak tippjeit favorizálja azokat mindig a 18:00 és 20:00 között megosztott következő napi cikkekben kell megosztania! Bármelyik fenti szabály megsértése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után. A nyeremények a verseny lezárását követően kerülnek kézbesítésre a díjazottaknak. A díjazottakat e-mailben értesítjük. A játékban való részvétel feltételeit a játékszervező bármikor módosíthatja.

Real Madrid – Atletico Madrid
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,80

Tehát mire figyelj?!
1. Jelentkezz február 28. 23:59-ig az info@betandwintipps.com emailcímen keresztül. Csak a neved küldd el nekünk, illetve a “Jelentkezés” legyen a tárgya az emailnek. 

2. Március 1.-től a “Most mutasd meg” című rovatban a hozzászólás részben kell majd a tippeket megosztani velünk, amit mi rögzítünk. 

3. A tippek tekintetében mindegyik sportágra fogadhat a jelentkező, viszont a szorzók esetében a minimum 1,50-s értéket el kell, hogy érje, aki ez alatti szorzókkal kalkulál, azonnal kizárásra kerül!

4. Egy nap = Egy tipp

5. A játékban résztvevőknek mindennap meg kell osztani egy tippet és a formalitást kötelező tartani! Aki egy napból kimarad , vagy rosszul osztja meg az adott eseményt, (lemaradó esemény, opció, szorzó stb.) onnantól a jelentkezése inaktívvá válik és nem részesülhet a nyereményből!

5. Játék időtartama: 2019.03.01.-2018.03.31. 

Innentől viszont egyszerű a helyzet! Február 28. 23:59-ig várjuk a játékra vágyók jelentkezését (info@betandwintipps.com). Több, mint 100.000 Forint összdíjazású játék kerül megrendezésre.

Várjuk a jelentkezéseket és most mutasd meg, hogy jobb vagy, mint mi!

0
%d bloggers like this: