b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 19. nap

Elértünk a tizenkilencedik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!

– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)

– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!

– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel!

– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!A mi tippünk 19. nap:
Franciaország – Kolumbia (38530 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5)
odds:1,60

Ma kivártunk, hiszen a francia válogatott 11:30-tól tartott sajtótájékoztatót és Deschamps biztató információkkal szolgált számunkra. Ma nem pihenteti a játékosait, ráadásul hazai pályán “kötelezőnek” mondta a győzelmet. Beszélt még a hazai publikumról, arról ,hogy elfogyott minden jegy a találkozóra, holott egy egyszerű felkészülési mérkőzésről beszélünk. Ami biztosan várható, hogy a vendégek kezdőcsapatában valószínűleg az Mbappé, Giroud, Griezmann trió fog rohamozni elől, míg mögöttük a Matuidi, Kanté, Pogba hármas húzódhat a középpályán. Védelemben sem várható nagy változás Digne, Umtiti, Varane és Sidibé neve felmerült a kezdőcsapatot tekintve és természetesen a hálóőr továbbra is Lloris lesz, aki fantasztikus formában véd az utóbbi időben. Ilyen információk után, mi úgy véljük, hogy ez a francia csapat ilyen egyéniségekkel és ilyen szintű világsztárokkal képes lesz két gólt lőni a vendég Kolumbiaiaknak, akikre a szorzó reggel óta folyamatosan növekszik. Ott lehet a kérdés, hogy mire lesz képes a vendég együttes, viszont nem számítunk nagy csodára Falcao által vezényelt vendég csapattól. Ráadásul a védelemben van bőven hiányosság, bár a Zapata, Arias duót nehéz lesz átjátszani. Ospina várható a kapuban és a Falcao, Rodriguez, Muriel trión kívül nagyon nagy nevet nem tudhat magáénak a csapat. Na most, ha abból indulunk ki, hogy a franciáknál van a középpályán és a támadósorban hat olyan játékos, akik egymaguk képesek eldöntetni egy-egy találkozó sorsát, akkor véleményünk szerint egyértelműek az odds csökkenések, illetve növekedések. Egy biztos, a Stade de France közönségét ma ki kell szolgálnia a csapatnak, ilyen kezdővel, illetve ilyen körülmények között pedig bőven esélyes a ma általunk választott opció! A francia csapat amúgy, hazai pályán a barátságos mérkőzéseken nagy százalékban több gólt szerez! Legutóbb Wales ellen 2-0-ra diadalmaskodott az együttes, ezt megelőzően pedig Angliát 3-2-re, Paraguayt 5-0-ra verte meg a csapat! Mi bízunk benne, hogy ma sem történik meglepetés és a francia együttes képes lesz legalább két gólt lőni, amely a győzelmüket is meghozhatja a mérkőzésen! A vendég együttesben benne van a gól, viszont nagyobb értéket és lehetőséget látunk a hazai gólokban! Két gólra tenni egy ilyen csapat és ilyen körülmények között, úgymond kötelező választás! 


Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, hamarosan közzétesszük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: