b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 17. nap

Elértünk a tizenhetedik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!

– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)

– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!

– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel!

– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!A mi tippünk 17. nap:
Crawley – Wycombe (05254 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

Elemzésünk esetében szintén egy angol mérkőzés került lencsevégre. Ma a gólváltásra tettük le a voksunkat, méghozzá a két fél utóbbi mérkőzéseit látva bízunk benne, hogy ma megszülethet az általunk várt opció. Mindkét oldalon megvannak a meghatározó játékosok. Vendég részről Akinfenwa, míg hazai részről Boldewijn/Smith kettőst lehetne kiemelni, akik remekül teljesítenek a pályán. Jelenlegi helyezések alapján a Crawley a 12. 53 megszerzett ponttal, mí a Wycombe harcol a dobogóért és a League One osztályozó helyezésért. Mindkét fél nagy általánosságban elmondva, de hazai/vendég statisztikák alapján gólokban gazdag mérkőzést játszik. A vendégek az egyik legtöbb 2,5 over opciót hozták eddig a bajnokságban és jelenleg 70:52-s statisztikájuk is erre ad magyarázatot. A Wycombe a második legtöbb gólt rúgta a League Two mezőnyében, míg szinte az egyik legtöbb találatot is kapta, hiszen ennyi gólt a leggyengébben teljesítő csapatok kaptak a bajnokság eddigi fordulói alatt. A Crawley a hazai publikum előtt remekül teljesít és a legutóbbi 10 hazai mérkőzésükön 7 alkalommal nyertek míg 2 döntetlent és 1 vereséget szenvedtek. Mindezek által ami egyértelmű, hogy szinte minden mérkőzésen gólt is szereztek és ha ezt jobban megfigyeljük, akkor hazai pályán a csapat 10 találkozó alatt 18 gólt lőtt az ellenfeleinek, viszont mikor “erősebb” és hasonló formában lévő ellenfél kerül a csapattal szembe egy látható, hogy többször gólváltás születik a mérkőzéseik java részén. A hazai teljesítmények alapján várhatóak lesznek a gólok, ráadásul a Boldewijn/Smith kettős az utazókeretben részese és szinte biztosan a pályán fogjuk látni őket. A vendégek részéről a védelemben vannak hiányzók, viszont a középpálya és a támadósor a megszokott módon kerülhet a pályán felállításra. Egy szó, mint száz mi a mérkőzésen várjuk a gólváltást és a Crawley hazai teljesítménye miatt, ma igencsak nehéz dolga lesz a Wycombe csapatának és akár egy szoros 1-1, de egy 2-1, vagy 1-2-s eredmény sem elképzelhetetlen!


Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, közzétesszük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: