Most te is megmutathatod – 17. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers I

A találkozón lényegében a Spurs hazai mérlege, illetve a szimulációs rendszer adatai miatt bíznánk a hazai sikerben. A Spurs legutóbbi 9 hazai mérkőzésén nyerni tudott pedig a csapatok közt volt több erősebb kvalitású és képességű együttes is példának okáért a Milwaukee Bucks, akiket 121:114-re vertek 03.11-én. A Portland idegenben nem rossz, viszont 17-17 a mérlegük és elmondható, hogy a jobb teljesítményű csapatok ellen idegenben pontokat veszít a vendég együttes.

A két csapat legutóbb ebben a felállásban 2018.12.03-án találkozott akkor 131:118-ra nyert a Spurs. A szimulációs rendszer adatai alapján 114-109-s eredmény várható.

Mindent egybevéve egy szoros párharcra számítunk, viszont a Spurs utóbbi időben fantasztikus formában van és rendre hozza a mérkőzéseit. Kíváncsian várjuk a mostani mérkőzést és ha minden a statisztikák szerint alakul akkor a végső győztes a Spurs lesz.

San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers (01:30)

Tipp:San Antonio Spurs (A mérkőzés győztese) odds: 1,76 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!