b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 16. Nap

Elértünk a tizenhatodik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!

– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)

– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!

– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel!

– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!A mi tippünk 16. nap:
Port Vale – Exeter (36186 V)
Tipp:Döntetlen vagy Exeter (Kétesély)
odds:1,60

A találkozón ismét egy kétesélyes fogadást favorizálunk. Az Exeter jelenleg a 8. pozíciót foglalja el a tabellán, míg a mai ellenfele a Port Vale a 19. helyen “tanyázik. Igencsak érdekes szorzókat véltünk felfedezni és nem értjük, hogy a két hiányzó vendég játékos miatt, vagy esetlegesen meglepetést várnak a fogadó irodák, hogy miért ekkora az Exeter szorzója. A csapat jelenleg a Play Off körért harcol és ha egy remek hajrát vesznek akár az egyenes továbbjutás is meglehet számukra, ami mindössze 6 pontra van a csapattól, ráadásul úgy ,hogy az Exeter két mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a jelenleg 3. helyet birtokló Notts County csapata. A Port Vale számára igazán nincs félni való. A kieső pozíció 7 pontra van tőlük és az utóbbi idő teljesítménye alapján távolodni is fog tőlük, hiszen sorozatban a negyedik döntetlenjét érte el a csapat. Mindkét félben megvannak az esélyes gólszerzők, hiszen a hazaiak részéről Pope, míg a vendégek oldaláról Stockley gyártja futószalagon a gólokat. Mindkét csapatnak remek játéka van, viszont mi továbbra is az Exeter motiváltságában, illetve játékában látjuk az esélyt. Ugye a motiváció adott, hiszen, ha azokat a mérkőzéseket behúzzák, amelyek elhalasztásra kerültek akkor ténylegesen célegyenesbe kerülhet a továbbjutás sorsa. A két fél közt 22 pontnyi különbség van, ráadásul a Port Vale nem a győzelmeiről híres. Mindössze 9 győzelme van az együttesnek ezen kívül 11 döntetlen és 17 vereség a csapat mérlege. Ellentétben az Exeter csapatával akiknek az 5. legtöbb győzelmük van a bajnokságban és véleményünk szerint ma tovább gyarapíthatják a győzelmeik számát, de a döntetlen sem elképzelhetetlen a mai mérkőzésen. Hazai pályán amúgy jobban teljesít az Exeter, viszont idegenben sem azok a csapatok közé sorolhatóak, akiket könnyű megverni, illetve a 22 rúgott gól és a 26 kapott találat igencsak beszédes információ szintén, hiszen ez egyet jelent, hogy szinte minden idegenbeli mérkőzésén betalál az ellenfeleinek az Exeter, ez pedig rossz ómen lehet a hazaiak számára, hiszen amikor gólt kap a Port Vale nagy százalékban pontot is veszít a csapat. Elég kiindulni a legutóbbi 10 mérkőzésből, ahol látható volt ha gólt kaptak akkor maximum döntetlenre futotta. Nekünk ez az esély, illetve, hogy az Exeter csapatára ekkora oddsot kínálnak szinte hihetetlennek tűnik. A kétesélyes fogadást szinte ajándéknak lehet felfogni!


Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, közzétettük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: