b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 16. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Houston Rockets – Phoenix Suns I

A találkozón hasonló opciót favorizálunk most is, mint a Golden State Warriors elleni mérkőzésen. Amit kiemelhetünk most is egy személy játéka a hazai részről Eric Gordon.

A mérkőzésen tehát ismét az egyéni teljesítményre kötnénk fogadást, ami két ok miatt történik. Harden sérülése óta egyre kevesebb mérkőzésen tudja megdobni a rá kiállított “line-ok” overeit. Most 34,5 a line, ami viszonylag jól lett belőve, viszont a csapatban E. Gordon egyre jobb formába van és a triplái rendre betalálnak. 

Harden tehát a triplák szórásáról kezd “leállni” és Gordon az aki átveszi tőle ezeknek a pontoknak a szórását, hogy adatokat nézzünk.A GSW ellen Harden 29 pontig jutott, míg Gordon 17 ponton állt meg. Ugyanezen adatok alapján a Charlotte ellen Harden 28 pontot szerzett, összesen 12 3 pontos próbálkozása volt, míg Gordonnak 17. Dallas Mavericks ellen 20 pontot szerzett , Gordon 26 ponttal vette ki a részét és 18 tripla próbálkozása volt. Harden legutóbb a Boston Celtics és a Heat ellen “parádézott”, akkor 42, illetve 58 pontig jutott, de ezt követően 4 mérkőzésen rendre 35 pont alatt zárt, de ezt megelőzően is csak kevesebb pontokat dobott. Adódik tehát a kérdés, hogy mit kellene favorizálni ismét a mérkőzésen. Mi most bátrak leszünk és ismét Gordon játékára fogadunk. Gordon legutóbb a GSW ellen tehát 17, de azt megelőzően 25 pontig jutott. Ahogy látható egyre jobban kiveszi magát a pontszerzésből, míg Harden ennek köszönhetően egyre kevesebb pontot szerez. Tehát Gordon játékában az overt érdemes favorizálni..

Houston Rockets – Golden State Warriors 

Tipp:Több, mint 15,5 pont(Eric Gordon pontjai) odds: 1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: