b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 13. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Norwich – Hull City I

A Championship 37. fordulójában a Leeds ismét visszavette ideiglenesen a vezetést a Norwich csapatától. Ez már önmagában egy kiváló kiindulóalap számunkra a mérkőzés előtt, a másik fontos tényező, hogy a hazai együttes kiváló formába került és utóbbi négy mérkőzésén rendre győzni is tudtak. A Norwich a szezon legjobb teljesítményű támadósorával rendelkezik, míg a vendég együttes igencsak sok gólt kapott a bajnokságban szám szerint 51 találatról beszélünk.

A Norwichnak óriási szüksége van a győzelemre, hiszen lecsúszott az együttes a 2. pozícióba. A hazaiak otthon 18 mérkőzésen 12-2-4-s mérleggel rendelkeznek, míg a mai ellenfelük idegenben gyengén teljesít és utóbbi négy mérkőzésén vereséget szenvedett. Mérlegük egyébként idegenben 5-4-9.

Látva az utóbbi idők teljesítményét és ismerve a tényezőket, számunkra nincs kérdés. Itt ma a Norwich lesz a kezdeményező fél, a hazai keretben T. Pukki biztosan a kezdőben kap szerepet és mindössze Buendia és Morris van a hiányzók listáján, míg a vendégeknél akár 6 játékos is kihagyhatja a találkozót. Otthon teljesíteni kell és ma kötelező lenne megszerezni a 3 pontot, szerintünk ezt teljesíteni fogja a Norwcih!

Norwich – Hull City (21:00)

Tipp:Norwcih (Játékidő eredménye) odds:1,55 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: