b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 12. nap

Elértünk a tizenkettedik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!
– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)


– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!


– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 


– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre! A mi tippünk 12. nap:
Monaco – Lille (28042 04)
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 2,5)
odds:1,65

Ma a Monaco hazai teljesítményében, illetve sikerében bízunk. Jelenleg a csapat a 2. pozíciót foglalja el a bajnokságban, míg a mai ellenfelük a Lille lesz, akik mindössze a 19. helyet birtokolják és a sok igazolás ellenére sem hozzák az eredményeket. A Monaco esetében fontos kiemelnünk, hogy a Marseille még veszélyeztetheti a BL csoportkörbe jutást, így úgymond kötelező nekik szinte minden mérkőzést megnyerni, főleg hazai pályán és főképp ilyen ellenfél ellen, akik továbbra is formán kívül futballoznak. A Monaco hazai pályán a legutóbbi 10 mérkőzéséből 8 alkalommal nyerni tudott és amint látható, szinte minden találkozón gólokban gazdag mérkőzést hozott össze az együttes. A vendégek legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén 6 vereséget szenvedtek, míg 1 döntetlen és 3 győzelem a csapat mérlege. AMi viszont látható, hogy amint egy erősebb ellenféllel kerül össze a csapat, azonnal “elvérzik”, ilyen volt az amúgy gyenge formában lévő Nice elleni márciusi összecsapás, ahol 2-1-re maradt alul a Lille, vagy kiemelhetnénk a PSG, Dijon és a Strasbourg elleni mérkőzést, amelyet követtünk és láttuk,hogy ez a csapat továbbra sem képes azt az átütő erőt képviselni, amely a győzelmet meghozhatná a csapat számára. Viszont annyi látható, hogy képesek elől a gólszerzésre a támadók, legfőképpen az Elefántcsontparti Pepe az akiben lehet bízni, ő jelenleg 9 góllal a 14. helyet foglalja el a tabellán, míg a hazai oldalon Falcao tovább szárnyal és már 17 gólnál tart, illetve Rony Lopes, Keita, Jovetic trió is szépen gyarapítja a Monaco gólszámát. A bajnokság második legtöbb gólját szerzi a hazai együttes és jelenleg 72 rúgott, 31 kapott gólnál jár a csapat, míg a mai ellenfelük, az egyik leggyengébb védelemmel bír, ami szintén gólokat eredményezhet a mai mérkőzésen. Ami még izgalmas statisztikai adat, hogy a Monaco hazai pályán 15 mérkőzésből 12 alkalommal játszott 2,5 over mérkőzést és jelenleg 3,8 meccsenkénti gólátlagot tudhat magáénak az együttes. A Lille pedig idegenben 14 találkozón 9 alkalommal játszott 2,5 over mérkőzést és a meccsenkénti gólátlaguk 2,5 eredményt mutat. Ami azt jelenti, hogy szinte minden mérkőzésen ott van a levegőben a több találat! A Monaco hazai pályán nagyon jól teljesít, viszont az látható, hogy szoktak gólt kapni és a legutóbbi mérkőzésekből kiindulva, ahol a Bordeaux, Lyon, Metz, Nice, Rennes, Troyes csapatai is betaláltak a hazaiaknak, így mi bízunk a vendégek támadósorában, akik képesek lehetnek egyszer megzörgetni a hazai hálót, viszont mi legalább 2 találatot várunk hazai részről! Ezért bízunk benne, hogy nyer a Monaco, illetve a 2,5 over mérkőzést, amit megszokhattunk a hazai csapattól ma is behúzzák!Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, közzétettük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: