b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 12. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Washington Wizards – Sacramento Kings I

Az amerikai partnerünk 120-114-s végeredményt szimulált a találkozón és véleményünk szerint ma a Wizards behúzza a mérkőzést. Minden feltétel adott számukra, ráadásul a Kings utóbbi időben csak a New York Knicks ellen tudott diadalmaskodni.

A Wizards otthon 19-12-s mérleggel áll és a Kings elleni legutóbbi 5 mérkőzésen, mikor a hazai publikum előtt játszottak rendre nyert az együttes.

Kiindulva tehát a szimulációs rendszer adataiból, a hazai pálya előnye és a Kings utóbbi időkben látott teljesítményéből mi behúznánk a Wizards győzelmét, amelyre 1,80-s szorzóért lehet fogadást kötni.

Washington Wizards – Sacramento Kings (00:00)

Tipp:Washington Wizards (A mérkőzés győztese) odds:1,80

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: