b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 11. nap

Elértünk a tizenegyedik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!
– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)


– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!


– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 


– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre! A mi tippünk 11. nap:
Dinamo Kijev – Lazio (36365 V)
Tipp:Lazio (Ki jut tovább?)
odds:1,80

A “Részletezz és nyerj!” csomagunkban az olasz csapatban bízunk, viszont a Kádár Tamás által is képviselt Dinamo Kijev hazai pályán nagyon jó formát és eredményeket produkál. Nehéz mérkőzés lesz, ahol ugyan a vendégek véleményünk szerint továbbra is a favoritok és az az olasz futball, illetve játék amit a Lazio és Inzaghi felépített mindig is magában hordozza a gólokat, illetve a sikert. Most pedig kötelező lesz menni a gólért, hiszen 2-2-s döntetlennel zártak a felek (meglepetésre..), viszont a Kijevi csapat nem arról híres, hogy hazai pályán és a hazai publikum előtt elvérezzen. Várhatóan ma is küzdeni fognak és vélhetően védekezésre fognak 110%-s koncentrációval készülni, hiszen ma a vendég olasz együttes végig a kapu elé szeretné szorítani a hazai együttest. Immobile egyértelműen a pályán lesz, viszont sajtóértesülések szerint Milinkovic-Savic tegnap rosszul érezte magát az edzésen, így az ő játéka kérdéses lehet a mai találkozón, amit azért tegyünk hozzá, hogy elég nagy érvágás lehet a vendégek számára. Hazai oldalról a piros lapos eltiltása miatt Garmash nem lesz a gyepen, míg Buschan, Sydorchuk és Kalitvintsev játéka is kérdéses. A Lazio utóbbi időben fáradtnak tűnt a bajnokságban, viszont a nyilatkozatok alapján egyértelmű, hogy a vendégek a nemzetközi kupaporondra tartogatták az erejüket. Ma szinte minden meghatározó játékosra számíthatnak az olaszok, Immobile, Alberto, Lulic, Parolo, Basta, Lucas Leiva, Lukaku, Radu, de Vrij, Ramos és Strakosha a várható kezdő ma este. Igazán a középpályán fog múlni, hogy mi történik ma a találkozón, hiszen ha Lucas Leiva, Lulic, Lukaku, Parolo négyes elkapja a “fonalat” akkor nincs megállj és mindenki gólra törő futballt tud kihozni magából, illetve ott a nagy kérdés, hiszen Immobile szinte minden találkozón képes gólt szerezni ezért bőven benne van a pakliban, hogy ma ő is gólt szerez a találkozón. Lényegében egy 0-1 is benne lehet a levegőben, de nem írnánk le a haza csapatot, egy biztos, hogy erőviszonyok és keretértékek alapján a vendégek az esélyesebbek. Illetve előző mérkőzésen is, ha egy kicsit jobban koncentrálnak a hazaiak simán megnyerhették volna a mérkőzést. Ma egy izgalmas találkozóra számítunk és véleményünk szerint a végső hármas sípszót követően az olasz csapat örülhet és menetelhet tovább az Európa Ligában! A fogadóirodák is esélyesebbnek tartják a vendégeket, viszont mi azt az opciót fogadtuk meg, hogy ki jut tovább, ahol egyértelműen 50% eséllyel indulunk! Ami sportfogadás tekintetében, valljuk be remek opciónak és esélynek számít!Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, hamarosan közzétesszük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: