b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 11. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Metz – Sochaux I

A francia másodosztály jelenlegi listavezetője otthonában fogadja az ismét “gödörbe” kerülő Sochaux csapatát, akik a 18. helyen állnak. Lényegében minden egyes adat a hazai győzelmet konstatálja. Kiindulva a formákból, a helyezésekből, a hazai/idegenbeli mutatókból és így tovább egyértelműnek tűnik a helyzet.

A Metz hazai pályán igen jól teljesít és 13 mérkőzésen 9-1-3-s mutatójuk, illetve 24:7-s gólkülönbségük van. A Ligue 2 legjobb védelmével rendelkezik a hazai csapat, hiszen 27 fordulót követően, mindössze 17 gólt kaptak. Ma pedig az a Sochaux lesz az ellenfelük akik a liga leggyengébb támadósorával rendelkeznek.

Mindent egybevéve a Metz ma elléphet az őket üldöző Bresttől és ismét 6 pontos előnyre tehet szert a csapat. A vendégek rosszul teljesítenek, ráadásul nagyon gyenge a támadósoruk és idegenben az egyik legrosszabb mutatóval rendelkezik az együttes. Ezért mi úgy véljük, hogy ma behúzza a kötelezőt a Metz. Kiindulva abból, hogy a csapat kevés gólt kap, illetve a vendég oldalon egy gyenge teljesítményű támadósorral találkozunk, mi kevés góllal kalkulálnánk és így a Metz győzelem mellé egy 4,5 gól alatti opciót “párosítanánk”. Ezzel pedig egy viszonylag elfogadható szorzón köthetünk fogadást a találkozóra.

Metz – Sochaux (20:45)

Tipp:Metz + 4,5 gól alatt (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds:1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: