b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 10. nap

Elértünk a kilencedik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!
– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)


– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!


– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 


– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre! A mi tippünk 10. nap:
Juventus – Atalanta (15682 01)
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5)
odds:1,60

A Serie A találkozón egyértelműek az erőviszonyok, nem szabad leírni az Atalantát, viszont hazai pályán ez a Juventus, a jelenlegi védekezésével és azzal a stabilitással, illetve győzni akarásával szinte megállíthatatlan az olasz bajnokságban. Ráadásul ma növelheti az előnyét és végre biztosíthatja az 1. pozícióját a bajnokságban. Úgy véljük, hogy ennél nem lehet nagyobb motivációs erő Allegriék számára és ma az amúgy fantasztikus formában lévő Dybala megzörgeti a vendégek hálóját, illetve még a másik argentin sztár Higuain játékában is bízunk. Előző mérkőzésen is bizonyított hazai pályán a Juventus és magabiztosan behúzták a találkozót az Udinese ellen. Az Atalanta is jó formában van a bajnokságban, de a Dortmund elleni Európa Liga kiesés nem tett jót a csapatnak, illetve a kupában a mai ellenfelük is 1-0-ra verte őket közel 2 hete. Azután jött egy nyögvenyelős ám győzelemmel záruló Bologna elleni idegenbeli mérkőzés, most pedig ismét a zebrák vannak porondon. A Juventus hazai pályán a legjobb a bajnokságban és ahogy látható is 13 lejátszott mérkőzésen 11-1-1-s statisztikával rendelkeznek és mindössze 4 gólt kapott az együttes. Az Atalanta nem mondható rossznak idegenben, hiszen 5-4-4-s mérleggel rendelkeznek, viszont ami elkeserítő lehet számukra, hogy utóbbi időben nagyon nehéz bevenni a zebrák hálóját. Legutóbb november 5.-n kapott gólt a Juventus hazai pályán a bajnokságban, illetve ha összesített mérleget nézünk, akkor a legutóbbi 20 mérkőzésén 18 alkalommal nyerni tudott az együttes, illetve két döntetlent ért el. Ma a motiváció adott, a vendégek jónak számítanak, viszont ma úgy véljük, hogy várható a hazai győzelem és az is, hogy kevés gól születik a találkozón!


Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, közzétettük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: