b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 10. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


A 10. napra egy prémium szolgáltatás “átalakított” tippjét hoztuk, ahol a Portland sikerében bíznánk és egy jóval biztonságosabb, egyben alacsonyabb szorzóra fogadnánk, mint a prémium szolgáltatásunk keretein belül.

I Portland Trail Blazers – Phoenix Suns I

A találkozón egyértelműnek véljük az esélyeket, hiszen a Suns botrányos teljesítményt nyújt idegenben és ugyan az utóbbi időben nyerni tudtak, de végig hazai publikum előtt léptek pályára. A Portland hosszas utazgatások után az OKC ellen lépett ismét pályára a hazai közönség előtt, ugyan alulmaradtak de ma várhatóan győzni tudnak.

A Suns idegenben 5-28-s mérleggel rendelkezik, míg a Portland az egyik legjobb teljesítményt produkálja a hazai publikum előtt, hiszen 24-9-s mérlegük van.

A szimulációs rendszerünk 122-103-s eredményt vár a találkozótól, mi ennél kisebb arányú különbségre számítanánk, de abban biztosak vagyunk, hogy két számjegyű lesz ez.Ezért úgy véljük, hogy már az első félidőben kialakulhat egy nagyobb arányú különbség a felek között és vélhetően egy sokkal biztonságosabb opcióért cserébe fogadhatunk. Itt az ideje, hogy a Portland visszatérjen a helyes útra és kiindulva a két együttes szezonbeli mérkőzéseiből mindig 14 vagy több ponttal tudott diadalmaskodni a Portland. Reméljük, hogy most is így lesz.

Portland Trail Blazers – Phoenix Suns (04:00)

Tipp:Portland Trail Blazers -6,5 pont (Pontszám hendikep 1. félidő) odds: 1,50

 

Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: