b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 1. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


Ma egy prémium elemzést teszünk közzé, ezért a komplett elemzést megosztjuk veletek.

I Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki I

A mérkőzésen gyakorlatilag ismét a gólokkal számolnánk. Az első két találkozón végig sikerült kialakítani a profitot a 4,5 over opciónak köszönhetően és mi most is erre pályáznánk. Amit mondtunk is két-két gól kell a csapatoktól és máris nyertes a megosztott tippünk. Erre készülünk ma is és kiindulva abból, hogy ma már egy lapra kell feltennie mindent a Jokeritnek, illetve abból a tényezőből, hogy a két csapat rendre gólokban gazdag találkozókat játszik egymással kalkulálnánk a találatokkal.

A 2018/2019-s szezonban 6 mérkőzést játszott eddig a két fél, ez idő alatt 5 alkalommal született 5 vagy több gól a mérkőzéseken. A rájátszásban két találkozón 5, illetve 6 gól született.

Tehát számolnánk a gólokkal. A Jokerit támadásaiban lesz érték és ez a “nyílt sisakos” támadások miatt várhatóan egy jobban kinyíló és sebezhető védelmet láthatunk majd, amely már megalapozhatja a mai ajánlásunkat. Ráadásul a bet365 lehetőségeit kihasználva óriási eséllyel indulunk az irodával szemben, hiszen ha a két csapat 2-2 gólt szerez a rendes játékidőben akkor már nyertünk, mert a végeredményt veszi figyelembe a fogadóportál!

Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki (17:30)

Tipp:Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,58 “C” kategória Tét: 2 egység

 


Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: