b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Montenegró – Dánia

Ahogy a felvezetésünkben is lehetett látni, ma a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk tippjét hoztuk el nektek, amely eddig minden nap profitált a hónapban. Egy VB selejtező mérkőzést választottunk ki a kínálatból, ahol egy esetleges győzelem akár a továbbjutást is jelentheti, így egy igazi élet-halál harcot láthatunk ma a pályán.

A találkozó nem más, mint a Montenegró-Dánia mérkőzés, ami egyértelmű már ha csak a cikkünk címét megnézzük és hogy miért is ez a találkozó?!

Az elemzést a hazai csapattal kezdenénk, akik jelenleg a 2. pozíciót töltik be az “E” jelzésű csoportban. Nyolc találkozó elteltével öt győzelem, egy döntetlen és két vereség a csapat mérlege és elmondható, hogy a Montenegrói nemzeti tizenegy minden lejátszott mérkőzésén betalált az ellenfeleinek! Ma egy borzasztó nehéz mérkőzés vár a csapatra, viszont a hazai pálya , illetve a közönség fanatikus szurkolása egy plusz tényező lehet a három pont megszerzéséhez. Összességében a csapat nagyon jól produkál és hazai környezetben a selejtezőkörök alatt egyedül a lengyelek verték meg őket egy szoros találkozón 2-1-re, viszont ezen kívül az összes mérkőzését hozta a csapat, méghozzá a románokat 1-0-ra, az örményeket 4-1-re, míg a kazah csapatot 5-0-al búcsúztatták. A hazaiak gólfelelőse Jovetic, aki hét találatnál jár, illetve három aszisztnál és a Monaco csapatát erősíti. A hazai csapat a 4-2-3-1-es játékrendszert részesíti előnyben, amelyet inkább védekező felállásban gyakorol a csapat, viszont támadásoknál a gyors szélsőknek, illetve a labdabiztos és gólérzékeny támadóiknak köszönhetően általában veszélyesek az ellenfelek kapujára és remekül használja ki a csapat az adódó lehetőségeket.

A következő részben a vendég dán csapatot részleteznénk, akik az utóbbi három mérkőzésükön 11 találatot szereztek és nagy meglepetésre 4-0-ra megverték a lengyeleket ezzel értek fel a tabella harmadik helyére. A mai ellenfelükhöz hasonló statisztikával rendelkeznek öt győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérleg. Ami látható viszont, hogy az utóbbi öt találkozóján nem talált legyőzőre a csapat és sorra hozza a mérkőzéseket, illetve az is látható, hogy a keret kiemelkedő egyéniségei beilleszkedtek, összeszoktak és mindenre elszánt módon küzdenek a pályán. Egyértelműen a dán csapatból Eriksent emelnénk ki először, aki 25 éves kora ellenére a nemzeti válogatott meghatározó játékosává nőtte ki magát. Jelenleg a selejtezők alatt hat találatnál és három aszisztnál tart, ami remek mutatónak számít. Remek rúgótechnikájának köszönhetően a szabadrúgásai nagy részét góllal, vagy gólpasszal fejezi be, de gyorsasága és technikás játéka a legnagyobb csapatok védelmeinek is feladja a leckét a pályán. Természetesen nem feledkezünk meg a csapat többi játékosáról sem, mint például Delaney aki az előző mérkőzések az örmények otthonában triplázott. Illetve a kaput védő Premier League egyik kiemelkedő csapatának hálóőre Schmeichel is megtalálható a keretben, aki édesapja nyomdokaiban haladva egyre jobb és tapasztaltabb kapus lesz. A dán csapat kedvelt felállása a 4-3-3 rendszer, amit támadófelfogásban visznek a pályára és ennek is köszönhető a rengeteg gól, illetve a fölényes győzelmek. Egyértelmű, hogy gólokkal/gólhelyzetekkel egy-egy találkozót meglehet nyerni és sokkal könnyebb, mint az egy gólra törekvő csapatok stratégiája. Minden fiatal kivan éhezve a sikerre, illetve a kezdeti nehézkes rajt után a csapat remek formát produkál és hozza sorra a mérkőzéseket, illetve már lassan egy igazi “meglepetés” csapattá növi ki magát az együttes. Ez elmondható akár a németek elleni mérkőzésre is, ahol 1-1-es döntetlent értek el a hatalmas sztárokkal teletűzdelt “nationalelf” ellen.

Névtelen.png
Jelenlegi tabella.

Összességében a két csapattól sokat várunk, hiszen ma egy győzelem akár a továbbjutást is eredményezheti. A másik fontos tényező, hogy mindkét fél remek formát diktál és játékosai “harcra” éhesen várják a mai találkozót. A másik biztos tényező, hogy a mérkőzés elején lesz egy rövid puhatolózás lesz, illetve egy járatós/passzolós foci. Viszont mi a dánokban érezzük azt a kezdeményezést, hogy első támadásokat ők fogják véghez vinni, amit az Eriksen/Delaney/Kvist/Jorgensen négyes gólra válthat. A Montenegró csapatának hazai pályán nagyon nehéz gólt szerezni, viszont ha jobban megfigyeljük az előző mérkőzéseket akkor látható, hogy Örmények, Irán, Lengyelország is betalált nekik. A dán csapat nagyon elkapta a fonalat és várhatóan nem ma fogja azt elveszíteni, így várhatóan lesz vendég találat is, illetve benne van a mérkőzésben a vendég győzelem, de a gólváltásban mi nagyobb esélyt és remek oddsra leltünk. Ezért a mai tippadásunkban a hazai pálya előnye, illetve a Montenegró teljesítménye miatt számítunk egy, vagy két hazai találatra, viszont a dán fiatalokban is ott lesz a motiváció a mérkőzésen, amely eredményezhet gólokat. Ezért a tippünk a gólváltásra, mint opcióra esett ezen a mérkőzésen!

A mérkőzés 20:45-kor kezdődik.

A tippünk pedig a találkozóra:

⚽Montenegró – Dánia (40552 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: