b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MMA : P. Curran – Borics Á. – 09/08 05:30

A múltkori kiütése igencsak látványosra sikerült! (Fotó : Getty Images)

A mai nap utolsó prémium elemzése egy MMA mérkőzés lesz. Nem sűrűn osztok meg hasonló tartalmakat, ám Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov és hasonló kaliberű sportolók mérkőzésére fogadtam már.


I P. Curran – Borics Á. I

 

A találkozón én nagyon bízom benne, hogy Ádám képes lesz megtartani a veretlenségét. Az eddigi mérlege 13-0, viszont eddigi pályafutása legnagyobb kihívása előtt áll a magyar sportoló. Ami az ellenfelét illeti az egykori bajnok Pat Curran lesz, aki 23-8-s mutatóval rendelkezik.

A fogadóirodák Ádám sikerét tartják valószínűnek és ebben bízom én is.

A múltkori kiütése igencsak látványosra sikerült! (Fotó : Getty Images)

Tegnap már jeleztem, hogy Ádám sikerére fogok fogadni 2 egyéggel és ezt tartom is, sőt meg is osztom. Tehát Ádám mellett rengeteg minden szól az eddigi teljesítménye, a látványos mérkőzései, az alázata, ill. a kiütései. Egyre többen figyelnek fel a magyar sportolóra, ám most egy sorsdöntő kihívás előtt áll és olyan szintre léphet, ahol még nem volt. Remélhetőleg továbbra is megtartja a veretlenségét a Bellator 226. gáláján. A pehelysúlyú torna az övé lehet és remélhetőleg, hogy a rutinos Pat Currant is lerendezi Borics!

Pat Curran – Borics Ádám (05:30)
Tipp: Borics Ádám (A mérkőzés győztese) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: