b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Vancouver Whitecaps – New York City – 09/01 04:00

Papíron bőven esélyesebbnek számítanak a vendégek, ám én inkább a gólszámadatokban, illetve a hazai csapat gyenge védelmében bízom. (Fotó : Getty Images)

A mai nap utolsó “prémium” elemzéseként egy hajnali MLS találkozót osztok meg. A pályán a Vancouver és a New York City találkozik egymással.


Vancouver Whitecaps – New York City I

 

A mérkőzésen leginkább a statisztikai adatokra, a csapatok hírfolyamából megszerzett információkra alapoztam a döntésemet. A két csapat között egyértelműen van differencia, mint csapatértékileg, mint a szezonbeli eredményeket értve. A vendégek jelenleg a 3. helyen állnak, de egy jobb formát kifogva akár az 1. pozíciót is birtokolhatják, hiszen a jelenlegi első helyezettel szemben 2 mérkőzéses lemaradásuk van, ami 6 pontot és az első helyet jelentené 2 győzelem esetén. A Vancouver a Nyugati Konferencia legrosszabb teljesítményével bíró együttes. A házigazdák 29 mérkőzés alatt 6-9-14-s mutatóval és 29:50-s gólaránnyal rendelkeznek.

A várható gólszámadatok alapján 1,01, illetve 2,33 a két csapat mutatója. Ami 1-2, 1-3-s eredmény realizál számomra.

Papíron bőven esélyesebbnek számítanak a vendégek, ám én inkább a gólszámadatokban, illetve a hazai csapat gyenge védelmében bízom. (Fotó : Getty Images)

A két csapat között tehát bőven van különbség, ráadásul nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a házigazda rendelkezik a liga egyik legrosszabb védelmével. Az 50 bekapott gól mérkőzésenként 1,72-s kapott gólátlagot jelent, ami pocsék teljesítménynek számít. Na most a vendégek ennél sokkal jobb teljesítménnyel rendelkeznek ráadásul a Heber/Mitrita duó remek formában van és szinte felváltva termelik a gólokat a New York City színeiben. Egy szó, mint száz a két csapat szinte teljes kezdővel léphet pályára és számomra jó pont, hogy a New York City támadószekció igencsak erős, még ha a padot is figyelembe veszem. Várhatóan a mostani mérkőzésen Heber és Mitrita fog kezdeni, de akár Castellanos is képes lehet egy remek teljesítménnyel előrukkolni és gólt szerezni. Én a vendégek győzelmét reális értéknek tartom, viszont a góljaikban nagyobb értéket véltem felfedezni. Elsőként ott az a tényező, hogy a házigazda az egyik legrosszabb védelemmel rendelkezik, másodrészt pedig ott van az a lehetőség a vendégeknek, hogy a 2 mérkőzéses lemaradásuknak köszönhetően egy ilyen “kötelezőnek” vélt győzelmet összehozzanak. Egy gól ehhez nem elég, hiszen a Vancouver otthon képes gólt szerezni, úgyhogy én mindenképp 2 gólra számítok a New York City csapatától. Ezt a várható gólszámadatok alapján is lehet várni, úgyhogy én a New York City góljaira ajánlok fogadást, méghozzá az 1,5 gól feletti opcióra.

Vancouver Whitecaps – New York City (04:00)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (New York City gólszám) odds: 1,55 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: