b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Toronto FC – Portland Timbers

Vajon ma is nyerni tud a Toronto? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma ismét jelentkezik és egy MLS mérkőzéssel készültünk. A Toronto FC – Portland Timbers találkozón véleményünk szerint az esélyek adottak.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
114 nyertes – 69 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is nyerni tud a Toronto? (Fotó : Getty Images)

I Toronto FC – Portland Timber I

A hazaiak remekül kezdték a szezont, hiszen 6 fordulót követően 4-1-1-s mérlegük van, ráadásul a szezon “legtermékenyebb” csapatának számítanak a hazaiak. Ma viszont az a Portland lesz az ellenfelük, akik kissé beragadtak a rajtnál és 7 fordulót követően 1-1-5-s mérleggel rendelkeznek. Ami szintén érdekes tényező, hogy mindkét oldalon lényegében teljes keretek állhatnak rendelkezésre a mérkőzés kezdete előtt. Ugyan Altidore a hazaiak legeredményesebb játékosának szereplése kérdéses, rajta kívül viszont szinte minden egyes játékosra számíthat a Toronto. Egy szó, mint száz ma hazai pályán egyértelműen a remek formában lévő Toronto az esélyes és a jelenleg idegenben eddig 4 pontot gyűjtő Portland ellen véleményünk szerint nyerni fognak a hazaiak. Ezért a Toronto győzelmére ajánlunk fogadást alacsony téttel.

Toronto FC – Portland Timber (21:00)
Tipp:Toronto FC (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: