b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Real Salt Lake – Philadelphia Union

A második és egyben utolsó elemzés esetében a Real Salt Lake – Philadelphia Union mérkőzésére ajánlok fogadást.


I Real Salt Lake – Philadelphia Union I

 

A párosítás holnap 04:00-tól fog kezdődni és lényegében két igencsak gólerős csapat fog egymással szembenézni. A Philadelphia a Keleti Konferenciát magabiztosan vezeti és immáron 4 pont az előnye a DC United csapatával szemben, míg a házigazdák a Nyugati Konferencia 8. helyét foglalják el. Ami azt illeti a Real Salt Lake otthon 6-0-2-s mutatóval rendelkezik és 14 gólt szereztek 8 mérkőzés alatt. A Philadelphia idegenben is kiválóan teljesít és 4-3-3 a mérlegük. A gólarányt tekintve 15:15-s mutatójuk van és szinte minden egyes mérkőzésen képesek voltak gólt szerezni, de döntő többségben gólt is kaptak.

A várható gólszámadatok alapján mindkét csapattól várható 1-1 gól és lényegében egy 2-3 gólos mérkőzésre van kilátás.

Vajon ma is lejön a gólváltás a Philadelphia mérkőzésén? (Fotó : USA Today)

Egy szó, mint száz én a mérkőzésen a gólváltásra ajánlok fogadást. A Salt Lake jól játszik otthon, míg a Philadelhpia szinte mindig szerez egy gólt, ám idegenben többször gólt/gólokat kap a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok és a gólváltásra “B” kategóriába sorolva ajánlok fogadást!

Real Salt Lake – Philadelphia Union (04:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: