b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Portland Timbers – Los Angeles FC

Vela megkapta a bizalmat az egész csapattól, hiszen ő a csapatkapitány. Valószínű ennek is köszönhető, hogy ilyen remek szezont fut, hiszen 15 mérkőzést követően 15 gólt szerzett a mexikói játékos. Vajon ma is képes lesz gólt szerezni? (Fotó : Getty Images)

Az MLS bajnoksággal egyre többet fogok kalkulálni és ennek megfelelően ma már két mérkőzést is kiválasztottam a hajnali mérkőzések közül. Elsőként a Portland – Los Angeles FC mérkőzésre érkezek egy ajánlással.


I Portland Timbers – Los Angeles FC I

 

A találkozón számomra egyértelműek az esélyek és ennek megfelelően lenne egy ajánlásom a mérkőzéssel kapcsolatban. Ugyan nem kimenetel és nem is csapatgólokon fog alapulni a mostani ajánlásom, viszont a Los Angeles FC keretében van egy labdarúgó aki fantasztikus formában van. A személy nem más, mint Carlos Vela aki megfordult már a Premier Leagueben, illetve a LaLiga-ban is. Két éve futballozik az MLS-ben és a mostani szezonban 15 mérkőzést követően 15 góljával mindenképp felhívta magára a figyelmet.

A támadó játékában mindenképp van érték, főleg úgy, hogy remek szezont fut. A másik kulcsfontosságú tényező a játékával kapcsolatban, hogy a támadóra bízta B. Bradley a büntetőket és lényegében az egész keret bízik a csapatkapitányban.

Vela megkapta a bizalmat az egész csapattól, hiszen ő a csapatkapitány. Valószínű ennek is köszönhető, hogy ilyen remek szezont fut, hiszen 15 mérkőzést követően 15 gólt szerzett a mexikói játékos. Vajon ma is képes lesz gólt szerezni? (Fotó : Getty Images)

Az ajánlásom tehát az ő játékában rejlik és véleményem szerint a 12 forduló alatt 23 gólt kapó portlandi védelem nem fogja tudni megállítani a jelenleg kiváló formában lévő támadó “menetelését”. Egy szó, mint száz tehát Vela góljára ajánlok fogadást, amelyet a bet365-n 1,66-s szorzóért cserébe lehet megfogadni. Én mindenképp bízom a játékában és szerintem látva az előző mérkőzések statisztikáit bőven reális az ő találata, akár 2 gólt is szerezhet. Úgyhogy ez az első “tippem” és ezt most “C” kategóriába ajánlom mindenki számára fogadásként, hiszen csak egy személyi teljesítményről beszélünk.

Portland Timbers – Los Angeles FC (04:30)
Tipp: Carlos Alberto Vela (Bármikor gólt szerez) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: