b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS: Nikolicék ismét a pályán!

A szokásos módon vasárnap hajnalban ismét esély van megtekinteni és figyelemmel követni az MLS mérkőzéseket. Ami elmondható, hogy az amerikai ligában tökéletes eredményeket érünk el és szép sikereket érünk el szinte minden egyes vasárnap. Most is két találkozóval készültünk és talán már a megszokott módon a gólváltásokban bízunk, amelyeken ismét remek oddsokra találtunk! Reméljük, hogy tetszenek a mai ötleteink. Ezek a tippek egy az egyben így szerepelnek a “Prémium szolgáltatásunkban”!


Mindkét találkozón “B” kategóriás tippekkel készültünk.

Az első mérkőzés esetében ismét bizalmat szavazunk Nikolicéknak és bízunk benne, hogy mindkét csapat képes lesz a gólszerzésre. A találkozón az FC Dallas – Chicago Fire összecsapását figyelhetjük meg. Mindkét fél remekül szerepel előbbi magabiztosan vezeti a Western Conference-t, míg a Chicago küzd a 6. helyért. Ami látható, hogy a két fél gólszerzés terén remekül teljesít, viszont a védelmek képesek szinte minden egyes mérkőzésen egy-egy gólt összehozni. Mi úgy véljük látva és követve a két csapat utóbbi mérkőzéseit és eredményeit, hogy a hazai pályán amúgy remekül teljesítő Dallas képes lesz legalább egy gólra, viszont a Nikolic/Katai kettős is a pályán lesz a vendég részről, amely alapján várható lesz a vendégek veszélyeztetése is és várhatóan a gólja is. A Chicago amúgy idegenben a legutóbbi 10 mérkőzésén 9 alkalommal gólt szerzett, míg a hazai oldalon a Dallas egy 17 mérkőzéses hazai veretlenségi szérián van már túl. Ma lehet nagy falat lesz számukra a Chicago, hiszen benne van a meglepetés bőven a pakliban, viszont mi úgy véljük, látva a két csapat mutatóit és statisztikáját, hogy a mérkőzésen az egyik legbiztosabb fogadás most is a gólváltás, amelyre alap esetben 50% eséllyel pályázhatunk. Ezért mi bízunk a két fél támadóiban és abban, hogy mindkét oldalon a kialakított helyzetekből gólok születnek!

Dallas – Chicago (02:00) Tippmix kód: 07383 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” Tét: 6 egység

A másik kiszemelt mérkőzésen Colorado Rapids – Houston fogadunk. A megszokott módon ismét a gólváltásé a főszerep és lényegében itt nem is húznánk sokáig az elemzésünket. A két fél nincs a legjobb formájában a Colorado 11., míg a Houston Dynamo a 7. helyen áll a bajnokságban. Mi úgy véljük,hogy a két fél a legjobb teljesítményét hazai pályán nyújtja, viszont kiindulva a statisztikákból egy látható, hogy mindkét fél esetében legfőképp a Colorado esetében hazai pályán tud gólt szerezni a csapat. A hazai együttes a legutóbbi 10 hazai mérkőzésén ugyan 3-2-5-s mérleget tudhat magáénak, de ezen kívül 18-17-s gólkülönbséget alakítottak ki. A Houston esetében idegenben egy gyengébb mérleget láthatunk, hiszen 1-3-4 a csapat mutatója, de az látható, hogy képesek itt is javarészt egy-egy gólt szerezni. Ma számunkra egyértelműen a Houston a mérkőzés esélyese, viszont a Colorado hazai statisztikája, illetve gólszerzési mutatója beszédes. A legutóbbi 10 hazai mérkőzésükön minden alkalommal szereztek legalább egy gólt, pedig az ellenfelek közt voltak jóval erősebbek, mint a mai ellenfelük. Ráadásul a Houston idegenben “sebezhető” és a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén mindig kapott legalább egy gólt, ellenben 8 alkalommal szerzett is. Így mi nem gondolkozunk ezen az opción sem, behúzzuk itt is a gólváltást és ugyan kisebb téttel, de bátran ajánljuk a mérkőzésen a gólváltást!

Colorado Rapids – Houston (03:00) Tippmix kód: 03392 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 3 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: