b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS: Nikolicék és a két Los Angeles-i csapat mire lesz képes?

Itt a várva várt amerikai “túránk”, ahol ismét az MLS mérkőzései kerültek a látókörünkbe. Lényegében ez a nyár egyik favorit bajnoksága, aki ebből kimaradt borzasztó nagy hibát követett el, hiszen sorozatban remek mérkőzéseket hoznak össze a csapatok! Reméljük, hogy most sem fognak csalódást kelteni és folytatják a kiváló és izgalmas mérkőzések sorozatát!


Most is “B” és “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra!

 A “B” kategóriás tippjeink esetében két opciót hoztunk. Elsőként a Nikolic által képviselt Chicago Fire mérkőzését elemeznénk ki. A csapat rég nem látott “mélyponton” van. Igazából keresik folyamatosan a “hiba” okát, de látható a kupából is kiestek az elődöntőben, lényegében mindenki erre fogta, hogy ez a kettős megfelelési kényszer, fáradtsághoz és kimerültséghez vezetett. Na most túl vannak ezen és vissza kell térniük a bajnoksághoz, ahol jelenleg a 10. helyen állnak. A mai ellenfél pedig nem is lesz egy kis “hal”, hiszen a NYRB érkezik, akik a 2. helyen állnak 14-2-6-s mérlegükkel. Ami viszont látható, hogy otthon a Chicago próbálkozik, hazai mérlege 4-2-6 és 20:22 a gólkülönbsége, tehát otthon szórják a gólokat, de nagy átlagban kapnak is. A New York RB idegenben nem a legjobb, viszont 5-1-4-es mérlege ígyis a top3-ba sorolja a csapatot az idegenbeli táblázatot nézve. Ezért mi úgy véljük, hogy hajnalban kialakulhat a gólváltás a kettős mérkőzésén. A Chicago legutóbbi 10 hazai mérkőzésén mindössze egyetlen egy alkalommal nem talált be, azóta sorra rúgják a gólokat. Pedig az ellenfelek közt ott volt az Atlanta, New York City kettős is. Ami plusz motiváló adat, hogy a vendégek idegenben nagy átlagban gólrúgáson kívül gólokat is kapnak. Ezt statisztikailag is bizonyíthatjuk, hiszen a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 8 alkalommal gólt kaptak. Ami még érdekesség lehet, hogy a két fél legutóbbi mérkőzésein szinte mindig megszületett a gólváltás, sőt legutóbb áprilisban a Chicago 2-1-re nyert a New York otthonában. Az esélyek adottak, ráadásul a hazai oldalon Polsteren kívül mindenki a keretben. Nikolic, Katai duó 100%, hogy a pályán lesz. Míg a vendégek oldaláról a bomba formában lévő Wright-Phillips szállíthatja a New York Red Bulls találatait.

Chicago – New York RB (02:30) Tippmix kód: 25124 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen szintén a góloké a főszerep, méghozzá azon a Los Angeles FC mérkőzésén várjuk a gólokat, akikkel legutóbb hét közben tudtunk nyerni és közel 25 percnyi játék után már a gólváltás és a 2,5 over opció is megvolt. Ma is a gólokban bíznánk, hiszen az LA FC elől bomba jó, míg hátul botrányos és ez egy olyan ellenfél ellen, mint a mai döntő lehet. Hiszen a mai ellenfél nem más ,mint a Sporting Kansas City lesz, akik jelenleg a 3. helyen állnak. Az LA FC pedig a 4. jelenleg a Western Conference-ben. Egy remek mérkőzésre van kilátás és véleményünk szerint beindulhat az adok-kapok itt is, főleg látva a két csapat gólkülönbségét a hazaiak 45:37, vendégek 40:30-al állnak és mindezt 22 forduló alatt hozták össze. Véleményünk szerint a hazaiak betalálnak és ez szinte 99%-ig biztos, míg a vendég csapatnak a “pozíció” tartásának szempontjából borzasztó fontos lenne a pontszerzés és vélhetően mindent megfognak tenni ezért, főleg egy ilyen gyengébb teljesítményű védelemmel szemben. Élni kell mindkét oldalon a kínálkozó lehetőségekkel és remélhetőleg megszületik a gólváltás ezáltal a mérkőzésen!

Los Angeles FC – Kansas City (04:30) Tippmix kód: 25241 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “B” Tét: 2 egység

A következőkben már “C” kategóriás tipp kerül megosztásra és itt nem is “merülnénk” bele nagyon a részletekbe. Nagy oddsokra voltunk kénytelenek fogadni, hiszen a sima hazai sikerek, vagy a gólváltások oddsa hihetetlen alacsony. A találkozón az LA Galaxy győzelmében bízunk, viszont ismerve őket szinte garantált, hogy gólt kapnak. De hazai pályán remekül tejesítenek, míg a vendég Minnesota borzasztó gyenge idegenben. A góljukat várhatóan ma is meglövik, de a védelmük szinte minden találkozón összehoz 2 vagy több gólt. Az LA Galaxy bomba formában  és Ibrahimovic ismét a pályán lesz, ráadásul ha ez sem lenne elég, hazai pályán, az utóbbi időben megállíthatatlan a csapat. Így várjuk a győzelmüket és a gólváltást is a mérkőzésen

Los Angeles Galaxy – Minnesota (04:30) Tippmix kód: 26031 01
Tipp:Hazai és Igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,25 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: