b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : New York City – Atlanta United – 09/26 01:00

Oct 28, 2018; New York, NY, USA; New York City celebrate the goal by New York City forward David Villa (7) against the Philadelphia Union during the first half at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Dennis Schneidler-USA TODAY Sports

A második “gold” elemzés esetében egy hajnali mérkőzés kerül megosztásra, méghozzá a New York City – Atlanta United rangadóját választottam ki az MLS kínálatából.


A találkozón egy igencsak parázs és végletekig kiélezett mérkőzésre számítok, hiszen mindkét oldal szinte a legjobb kezdőjével állhat fel a hajnali mérkőzésen, ráadásul mindössze 4 pont különbség van a felek között. A keleti konferencia első helyezettje a New York City ez a helyezés pedig egyenes bejutást jelent a rájátszás negyeddöntőjébe, úgyhogy mindenképp előnyös pozíciót jelent. Az Atlanta szépen kapaszkodik, ám a csapat nagy hiányossága, hogy idegenben rengeteg pontot elhullajtottak a szezon során és ez okozta azt, hogy van ez a minimális lemaradásuk. Keretértékileg egyébként a vendégek állnak jobban, ám ma teljesen kiegyenlítettek lehetnek az erőviszonyok.

A várható gólszámadatok alapján egy 3-4 gólos mérkőzés van kilátásban, hiszen a hazaiak mutatója 1,92, míg a vendégek 1,88. Viszont az MLS mérkőzések esetében felesleges pontos végeredményeken gondolkozni, hiszen itt bármi megtörténhet.

Vajon ma is lesz oka örömre a hazai csapatnak? (Fotó : Dennis Schneidler-USA TODAY Sports)

A mostani ajánlásom nagyon egyszerű és érthető lesz. Ha megnézzük a két csapat legutóbbi eredményeit láthatjuk, hogy rendre képesek gólt/gólokat szerezni legyen az hazai vagy idegenbeli szereplés, ráadásul egymás ellen szinte rendre képesek az utóbbi időszakban gólváltással és gólokkal tarkított mérkőzéseket kialakítani. Úgyhogy a mostani ajánlásom is ennek lesz megfelelő és a gólváltást favorizálom. A New York hazai pályán mindössze 1 alkalommal szenvedett vereséget 16 mérkőzést követően, míg az Atlanta a 15 idegenbeli mérkőzéséből 13 alkalommal képes volt legalább egyszer betalálni az őt fogadó csapatoknak. Úgyhogy én most a gólváltást ajánlom fogadásként, amelyre még most itt a kora reggeli órákban elfogadható szorzón lehet fogadást kötni.

New York City – Atlanta United Fogadási Határidő : 01:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds : 1,50 Tét : “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: