b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Houston Dynamo – FC Dallas

Izgalmas mérkőzésre számítok az Dallas-San Jose meccsén és várhatóan a gólok sem maradnak ma el. (Fotó : Getty Images)

Az MLS előző fordulójában rendre meglepetéseredmények születtek. Ilyen hetek előfordulnak minden bajnokságban, viszont ezt követően döntőrészt a tapasztalataim alapján a statisztika szerint alakulnak a mérkőzések. Ennek fényében a Houston – FC Dallas mérkőzésre ajánlok fogadást.


I Houston Dynamo – FC Dallas I

A találkozón remélem, hogy nem lesz góltalan mérkőzés. A Dallas az előző fordulóban meglepett és 0-0-s döntetlent értek el és mindezt úgy, hogy az előző fordulókban rendre képesek voltak gólt szerezni. Ma két igencsak gólerős csapat találkozik egymással és látható, hogy a hazaiak 5-1-1, míg a vendégek 5-2-2-s mutatóval állnak jelenleg a szezonban.

Statisztikai adatok alapján a mérkőzésen 2,0, illetve 1,75 a két csapat várható gólszámadata. Ez annyit tesz, hogy 3-4 gólt lehet várni a kettős összecsapásán. Az egymás elleni mérkőzések alapján a szezonban még nem találkoztak a csapatok, de egymás ellen az előző években rendre gólokban gazdag mérkőzéseket hoztak össze a felek.

Izgalmas mérkőzésre számítok a Houston Dynamo – FC Dallas meccsén és várhatóan a gólok nem maradnak ma el. (Fotó : Getty Images)

Amiben most is bízok, hogy az MLS alap “tippje” a gólváltás létrejön a meccsen. Mindkét oldalon a legesélyesebb gólszerzők a keretben lesznek. A hazaiak részéről Elis, Rodriguez és Manotas, míg a vendégektől Ferreira, Ziegler, Acosta és Barrios is az utazókeretek részesei. Egy szó, mint száz mindkét csapat szinte minden egyes meccsén gólt szerez, de többnyire kap is. A statisztikai adatok alapján 2-1, 2-2-s eredmény van benne a meccsbe. Mindezek ellenére én a szimpla gólváltással megelégszem, amelyre 1,70-s szorzóért cserébe megéri fogadást kötni alacsony téttel!

Houston Dynamo – FC Dallas (22:00) 
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: