b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : FC Dallas – San Jose Earthquakes

Izgalmas mérkőzésre számítok az Dallas-San Jose meccsén és várhatóan a gólok sem maradnak ma el. (Fotó : Getty Images)

A mai futballelemzések zárásaként erre az amerikai mérkőzésre gondoltam és ennek egy az oka, hogy mindkét csapat gólokban gazdag mérkőzéseket hozott eddig össze.


Izgalmas mérkőzésre számítok az Dallas-San Jose meccsén és várhatóan a gólok sem maradnak ma el. (Fotó : Getty Images)

I FC Dallas – San Jose Earthquakes I

Az MLS hétközi fordulója igencsak kibabrált velem, bár a vendégek hozták egyedül a várt gólokat és 2:2-s döntetlent értek el a Seattle Sounders ellen. Ha már Seattle, akkor tudni kell , hogy ez a csapat hasonló mutatókkal rendelkezik, mint a Dallas. A Dallas remek szezont fut itt az elején és mindössze 2 vereségük van, illetve hazai pályán eddig veretlenek és 3-1-0-s mutatójuk van. A San Jose idegenben eddig 3 meccsen 1 pontot tudott összehozni, de minden egyes találkozóján gólt szerzett a csapat.

A statisztikai adatok alapján a Dallas 2,18, míg a San Jose 1,33-s várható gólátlagot fog eredményezni a mai mérkőzésen. A Dallas nem is kérdés, hiszen 3 mérkőzésen 2, míg a legelső hazai találkozóján 1 gólt szerzett a csapat. A vendégek mutatója sem megkérdőjelezhető, hiszen idegenben eddig rendre gólt szereztek, ráadásul a Dallas 4/3 mérkőzésen gólt is kapott.

A várható kezdőket elég nehéz most meghatározni, hiszen a hazaiaktól Atuahene, Roberts kettős biztosan kihagyja a mérkőzést, míg a vendégektől egyedül Partida az aki hiányzók listáját erősíti. Ezen játékosok kívül viszont várhatóan mindenki “bevethető” lesz. Kiindulva tehát a statisztikai adatokból és látva azt, hogy mindkét csapat azért többször gólváltásokkal tarkított mérkőzéseket alakít ki, ezért bízok a találatokban és hasonlóan, mint a Bundesliga elemzésben a gólváltással és a 2,5 gól feletti opcióval kalkuláltam.

FC Dallas – San Jose Earthquakes (21:30) 
Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: