b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : DC United – San Jose Earthquakes

Aug 19, 2018; Washington, DC, USA; D.C. United midfielder Luciano Acosta (10) celebrates with teammates after scoring a goal against New England Revolution in the first half at Audi Field. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

A második MLS mérkőzés esetében a DC United – San Jose Earthquakes találkozóra ajánlok fogadást. A DC United kiválóan teljesít és jelenleg a keleti konferenciát vezetik Rooneyék.


I DC United – San Jose Earthquakes I

 

A mérkőzésen én legkinkább a statisztikai adatokban bíznék, amelyeket a kiemelt részben meg is fogok osztani, de nem tudok attól a tényezőtől sem elvonatkoztatni, hogy a San Jose 13 mérkőzés alatt 20 gólt szerzett, míg a DC United 16 mérkőzés alatt 22:17-s gólkülönbséget alakított ki. A vendégek legutóbbi 5 fordulóban 4 alkalommal pontot szereztek és mindössze egyszer veszítettek.

A  statisztikai adatok alapján 2,0 és 1,25 a várható gólszám a csapatoktól. A DC hazai pályán egyértelműen esélyes, viszont nem lehet attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a San Jose szinte minden egyes idegenbeli mérkőzésén gólt szerzett.

Kiváló formában van a DC, viszont most egy nehéz mérkőzés vár a hazaiakra. (Fotó : Usa Today)

Az ajánlásom mindenképp a gólokra alapszik. A statisztikai adatok alapján mindkét csapattól várható legalább 1-1 gól, de lényegében egy 2-1-s eredmény a reális. Én megelégszem egy alap szorzóval és a gólváltásra ajánlok fogadást. Tudhatjátok, hogy szeretem favorizálni ezt az opciót, ráadásul mindkét csapat utóbbi időben többször gólváltásokkal tarkított mérkőzéseket alakít ki. Úgyhogy várom a gólokat és remélem, hogy nem okoznak csalódást a csapatok.

DC United – San Jose Eathquakes (02:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: