b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Cincinnati – New York City – 08/18 01:30

Papíron bőven esélyesebbnek számítanak a vendégek, ám én inkább a gólszámadatokban, illetve a hazai csapat gyenge védelmében bízom. (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében egy közös publikációt tartok és ahogy azt már a délelőtt folyamán jeleztem a telegram hírfolyamon, egy MLS mérkőzéssel készültem. A találkozón a Cincinnati és a New York City fog egymással találkozni és lenne egy remek ötletem a mérkőzésre.


Cincinnati – New York City I

 

A mérkőzésen leginkább a statisztikai adatokra, a csapatok hírfolyamából megszerzett információkra alapoztam a döntésemet. A két csapat között egyértelműen van differencia, mint csapatértékileg, mint a szezonbeli eredményeket értve. A vendégek jelenleg a 4. helyen állnak, de egy jobb formát kifogva akár az 1. pozíciót is birtokolhatják, hiszen a jelenlegi első helyezettel szemben 3 mérkőzéses lemaradásuk van, ami 9 pontot és az első helyet jelentené 3 győzelem esetén. A Cincinnati a Keleti Konferencia legrosszabb teljesítményével bíró együttes. A házigazdák 25 mérkőzés alatt 5-3-17-s mutatóval és 25:57-s gólaránnyal rendelkeznek.

A várható gólszámadatok alapján 1,01, illetve 2,33 a két csapat mutatója. Ami 1-2, 1-3-s eredmény realizál számomra.

Papíron bőven esélyesebbnek számítanak a vendégek, ám én inkább a gólszámadatokban, illetve a hazai csapat gyenge védelmében bízom. (Fotó : Getty Images)

A két csapat között tehát bőven van különbség, ráadásul nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a házigazda rendelkezik a liga legrosszabb védelmével. Az 57 bekapott gól mérkőzésenként 2,28-s kapott gólátlagot jelent, ami pocsék teljesítménynek számít. Na most a vendégek ennél sokkal jobb teljesítménnyel rendelkeznek ráadásul a Heber/Mitrita duó remek formában van és szinte felváltva termelik a gólokat a New York City színeiben. Egy szó, mint száz a két csapat szinte teljes kezdővel léphet pályára és számomra jó pont, hogy a New York City támadószekció igencsak erős, még ha a padot is figyelembe veszem. Várhatóan a mostani mérkőzésen Heber és Mitrita fog kezdeni, de akár Castellanos is képes lehet egy remek teljesítménnyel előrukkolni és gólt szerezni. Én a vendégek győzelmét reális értéknek tartom, viszont a góljaikban nagyobb értéket véltem felfedezni. Elsőként ott az a tényező, hogy a házigazda az egyik legrosszabb védelemmel rendelkezik, másodrészt pedig ott van az a lehetőség a vendégeknek, hogy a 3 mérkőzéses lemaradásuknak köszönhetően egy ilyen “kötelezőnek” vélt győzelmet összehozzanak. Egy gól ehhez nem elég, hiszen a Cincinnati otthon képes gólt szerezni, úgyhogy én mindenképp 2 gólra számítok a New York City csapatától. Ezt a várható gólszámadatok alapján is lehet várni, úgyhogy én a New York City góljaira ajánlok fogadást, méghozzá az 1,5 gól feletti opcióra.

Cincinnati – New York City (01:30)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (New York City gólszám) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 2,5 egység (Gold előfizetők)

Cincinnati – New York City (01:30)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (New York City gólszám) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: