b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Atlanta United – Toronto FC – 10/30 01:00

Images from the match between Atlanta United and San Jose Earthquakes at Mercedes-Benz Stadium in Atlanta, Georgia on Saturday, September 21, 2019. (Photo by AJ Reynolds/Atlanta United)

A második mérkőzésen az MLS rájátszásának elődöntőjére ajánlok fogadást. A pályán pedig két igencsak jó formában lévő gólerős csapat találkozik egymással.


Ami biztos, hogy egyik fél sem fog felemelt kézzel érkezni a mostani mérkőzésre és látva azt, hogy ma hajnalban a Los Angeles FC kikapott nagy meglepetésre, nem bízhatja el magát az Atlanta. Ami jó hír a hazaiaknak, hogy szinte a legjobb kezdőjük léphet a pályára és a csapatban Josef Martinez, mint a leggólerősebb támadó is 100%-ig biztos, hogy szerephez jut. Martinez 31 mérkőzésen 28 gólt szerzett és rajta kívül nagyon nehéz kiemelni olyan játékost, aki hasonló gólszámmal rendelkezne, mint ő. A vendégek keretében is jó a helyzet, bár érdemes kiemelni, hogy a leggólerősebb támadójuk Jozi Altidore kihagyja a mostani mérkőzést. A csapatban viszont Alejandro, Jonathan, DeLeon Nick és Chapman Jay is szerephez juthat.

A várható gólszámadatok alapján 2,31, ill. 1,86 a két csapat mutatója és ez alapján a gólváltás könnyen “zöldülhet”.

Ma is nagy szüksége lesz a hazaiaknak a leggólerősebb támadójukra, aki vélhetően ma is betalál.. (Fotó : AJ Reynolds/Atlanta United)

A mérkőzés tétje adott és talán ezt nem is kell részletezni. Az Atlanta ugyan erős a Mercedes-Benz Stadiumban, ám legutóbb június 27.-én megizzadtak a Toronto ellen és akkor 3-2-re nyertek a mostani vendégek. Egy szó, mint száz a mérkőzés szoros lesz szerintem és ugyan a hazaiak eddig mindkét mérkőzésüket itt a rájátszásban kapott gól nélkül abszolválták, ma vélhetően a legnehezebb ellenféllel fognak találkozni. Úgyhogy bizakodó vagyok, főleg úgy, hogy Altidore nélkül is remekel az együttes és sikerült nekik pótolni a támadó hiányát. Ezért a fogadásom alapja a gólváltás, amelyre 1,53-as szorzóért fogadhatunk jelenleg.

Atlanta United – Toronto FC Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: