MLB : Washington Nationals – Milwaukee Brewers – 08/17 01:05

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az MLB mérkőzések az utóbbi pár napban kisebb meglepetéseket okoznak számomra, sok az érdekes eredmény, de ennek oka már talán az, hogy sok csapat a rájátszásra készül. Ezért is került most kiválasztásra egy olyan mérkőzés, ahol lényegében mindkét csapatnak szüksége van a pontokra és vélhetően nem lesznek megingások.


 MLB statisztika:
63 nyertes – 32 vesztes


I Washington Nationals – Milwaukee Brewers I

 

A mostani mérkőzés számomra izgalmasnak bizonyul, hiszen a Washington elkapta az alapszakasz végéhez közeledve a “fonalat”. Ami biztos, hogy ki-ki mérkőzésre lehet most számítani, ám a hazai pálya előnye, a két dobójátékos közötti differencia, illetve az ütőkeretek közötti különbség is egy várható győzelemre ad alapos indokot. Ami azt illeti, a hazaiaknál P. Corbin fog kezdeni, aki igencsak jó rutinnal rendelkező dobójátékosnak számít. A vendégek csapatában A. Houser fog kezdeni, aki talán a vendégek egyik leggyengébb teljesítménnyel rendelkező dobójának minősül, ám a cserepad elég erős Houser mögött.

A szimulációs adatok alapján 1,5 pontos favoritnak számítanak a hazaiak és ezt egybehangzóan 3 statisztikai portál is így kezeli.

Minden egyes statisztikai adat a hazaiak győzelmét jósolja meg, ezért erre ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

A két dobójátékos között tehát statisztikai adatok alapján bőven van különbség. Ezt követően megvizsgáltam a két csapat ütőkeretét és igencsak bizakodásra ad okot, hogy a Washington ütőkerete szinte 100%-s. A 9 főből álló ütőkeretből 6-an rendelkeznek 1,0 fölötti hit mutatóval. Név szerint akiktől leginkább várnám a futásokat Rendon, Soto, Turner, Robles, Eaton és Cabera. Ezen kívül Parra, illetve Adams az akik 0,85, illetve 0,92-s mutatóval rendelkeznek.  A vendégek kerete már nem ennyire erős és mindössze 3 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. Yelich, Cain és Hiura az akikre érdemes lesz odafigyelni, ha ők kiesnek akkor nagyon nem várok pontokat a vendégektől. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján ténylegesen a dobójátékosoktól, a szimulációs eredményeken át az ütőkeretekig minden a hazai siker mellett szól. Ezen kívül ott van a jó forma, illetve a hazai pálya előnye, ami számomra megalapozza a hazai csapat győzelmét. Ezért a hazai csapat sikerére ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva 5 egységgel. Remélem, hogy az emberi tényező most nem fogja befolyásolni a mérkőzést és nem futok bele egy olyan meglepetésbe, mint a tegnap Dodgers mérkőzésen.

Washington Nationals – Milwaukee Brewers (01:05)

Tipp: Washington Nationals (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0