b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Washington Nationals – Milwaukee Brewers – 08/17 01:05

Minden egyes statisztikai adat a hazaiak győzelmét jósolja meg, ezért erre ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

Az MLB mérkőzések az utóbbi pár napban kisebb meglepetéseket okoznak számomra, sok az érdekes eredmény, de ennek oka már talán az, hogy sok csapat a rájátszásra készül. Ezért is került most kiválasztásra egy olyan mérkőzés, ahol lényegében mindkét csapatnak szüksége van a pontokra és vélhetően nem lesznek megingások.


 MLB statisztika:
63 nyertes – 32 vesztes


I Washington Nationals – Milwaukee Brewers I

 

A mostani mérkőzés számomra izgalmasnak bizonyul, hiszen a Washington elkapta az alapszakasz végéhez közeledve a “fonalat”. Ami biztos, hogy ki-ki mérkőzésre lehet most számítani, ám a hazai pálya előnye, a két dobójátékos közötti differencia, illetve az ütőkeretek közötti különbség is egy várható győzelemre ad alapos indokot. Ami azt illeti, a hazaiaknál P. Corbin fog kezdeni, aki igencsak jó rutinnal rendelkező dobójátékosnak számít. A vendégek csapatában A. Houser fog kezdeni, aki talán a vendégek egyik leggyengébb teljesítménnyel rendelkező dobójának minősül, ám a cserepad elég erős Houser mögött.

A szimulációs adatok alapján 1,5 pontos favoritnak számítanak a hazaiak és ezt egybehangzóan 3 statisztikai portál is így kezeli.

Minden egyes statisztikai adat a hazaiak győzelmét jósolja meg, ezért erre ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

A két dobójátékos között tehát statisztikai adatok alapján bőven van különbség. Ezt követően megvizsgáltam a két csapat ütőkeretét és igencsak bizakodásra ad okot, hogy a Washington ütőkerete szinte 100%-s. A 9 főből álló ütőkeretből 6-an rendelkeznek 1,0 fölötti hit mutatóval. Név szerint akiktől leginkább várnám a futásokat Rendon, Soto, Turner, Robles, Eaton és Cabera. Ezen kívül Parra, illetve Adams az akik 0,85, illetve 0,92-s mutatóval rendelkeznek.  A vendégek kerete már nem ennyire erős és mindössze 3 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. Yelich, Cain és Hiura az akikre érdemes lesz odafigyelni, ha ők kiesnek akkor nagyon nem várok pontokat a vendégektől. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján ténylegesen a dobójátékosoktól, a szimulációs eredményeken át az ütőkeretekig minden a hazai siker mellett szól. Ezen kívül ott van a jó forma, illetve a hazai pálya előnye, ami számomra megalapozza a hazai csapat győzelmét. Ezért a hazai csapat sikerére ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva 5 egységgel. Remélem, hogy az emberi tényező most nem fogja befolyásolni a mérkőzést és nem futok bele egy olyan meglepetésbe, mint a tegnap Dodgers mérkőzésen.

Washington Nationals – Milwaukee Brewers (01:05)

Tipp: Washington Nationals (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: