b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Washington Nationals – Kansas City Royals

Vajon képes lesz a 3. hazai mérkőzést megnyeri a Kansas? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében is hasonló opciót fogok megosztani, mint az első publikációban.


MLB statisztika:
27 nyertes – 12 vesztes


I Washington Nationals – Kansas City Royals I

 

A találkozón remekül lőtték be a fogadóirodák az esélyeket. Ma hajnalban hatalmas meglepetésre, de a Kansas nyerni tudott, hála a kiváló dobójának, illetve a Washingtonban először keződként pályára lépő Venters bénázásainak. Az első mérkőzés 7-4-es vendégek sikert hozott, ami ténylegesen nagy meglepetésnek számít. Ma viszont teljesen más a helyzet, hiszen a hazai oldalon a liga egyik legjobb dobójátékosa M. Scherzer fog kezdeni a Washingtonnál, míg a vendégeknél talán az egyik leggyengébb Glenn Sparkman lesz a kezdődobó.

A szimulációs adatok alapján bő két pontos favoritok a hazaiak, ám véleményem szerint akár 3-4 ponttal is nyerhetnek ma! 

Vajon képes lesz ismét meglepetéseredményt hozni a Kansas? (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti Scherzer a legjobb ütőjátékosokon is képes kifogni. Remek mutatókkal rendelkezik és ténylegesen bombaformában van. Ez nem jó hír a Kansas szurkolóknak, ráadásul a ma hajnalban szerzett meglepetéseredmény következtében én ma kisebb gálát várok a hazai játékosoktól. Egy az, a teljes keret szinte erősebbnek számít, mint a vendégeké. Ténylegesen a dobójátékosok kiléte is már megalapozza a fogadóirodák szorzóit. Úgyhogy bizakodó vagyok és nagyon bízom benne, hogy a Washington erre az esti mérkőzésre összeszedi magát. A legjobb dobójátékosuk fog pályára lépni, aki vélhetően kifog a Kansas City Royals ütőin, úgyhogy bizakodó vagyok és -1,5 pont hendikeppel ajánlok fogadást a hazaiak sikerére!

Washington Nationals – Kansas City Royals (22:05)

Tipp: Washington Nationals -1,5 pont (Hendikep) odds: 1,58 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: