b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Toronto Blue Jays – Los Angeles Angels

A “gold” elemzés keretein belül ismét készültem egy baseball mérkőzéssel. Reményem szerint most nem fognak megviccelni a csapatok.


MLB statisztika:
8 nyertes – 4 vesztes


I Toronto Blue Jays – Los Angeles Angels I

 

A két együttes a szezon során 5 alkalommal találkozott egymással és rendre az LA Angels csapata nyerte meg a párosítás mérkőzéseit. A statisztikai adatok alapján ma is erre van esély és én ezt a lehetőséget “meglovagolnám”.

A szimulációs adatok alapján 3,9 – 5,5 a várható eredmény. Tehát 4-5, 4-6 a reális végeredmény. Az LA Angels az előző két mérkőzésen 5, illetve 2 ponttal realizálta a sikert és most is esélyes, hogy 2, vagy több ponttal nyerjenek.

Egyértelmű favorit ma is az LA Angels csapata! (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti, a másik döntő érv a vendégek sikere mellett, hogy A. Heaney lesz a kezdő dobójátékos, aki közel kétszer olyan jó mutatókkal rendelkezik, mint mai riválisa Aaron Sanchez. Az ütőjátékosok terén is bőven favoritnak számít a LA Angels. Úgyhogy bizakodó vagyok és véleményem szerint megnyerik zsinórban a 6. mérkőzést is a vendégek!

Toronto Blue Jays – Los Angeles Angels (01:07)
Tipp: LA Angels (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: