b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Toronto Blue Jays – Houston Astros – 08/31 01:07

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

A holnapi “gold” ajánlásokat egy hajnali  MLB találkozóval nyitnám meg. Lényegében egy olyan párosítás mérkőzésére ajánlok fogadást, ahol nagy különbségek vannak a csapatok között és szerintem minden egyes adat az általam favorizált opció mellett szól.


 MLB statisztika:
71 nyertes – 37 vesztes


I Toronto Blue Jays – Houston Astros I

 

A találkozó mindkét résztvevője ismerős lehet, hiszen mindkét csapat mérkőzéseire utóbbi időben fogadtunk. Leginkább a Houston az akit favorizáltam, hiszem remek szezont futnak, erős keretük van, ráadásul egyre több játékosuk tér vissza sérüléséből és lassan kiegészül a csapat. Ami biztos, hogy a mostani találkozón a hazaiak részéről T. Thornton fog kezdeni, aki nem tartozik a kiemelkedő kvalitású dobók közé, míg riválisa a Houston keretén belül 4. legjobb helyen rangsorolt W. Miley lesz. A két játékos mutatói egyértelműen különböznek, amely már egy jó pont a vendégek sikere mellett.

A szimulációs adatok alapján több, mint két pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

A szimulációs adatok alapján tehát a Houston Astros sikere borítékolható. Ezt erősíti meg számomra a kezdő dobók közötti különbség, majd mikor megláttam a két fél ütőkeretét eldöntöttem, hogy ez a holnapi kínálat egyik legbiztonságosabb mérkőzése. A Toronto Blue Jays csapatából a legkiemelkedőbb ütőjátékosok “pihennek”, avagy sérültek. A keretben kiemelem 0 db ütőjátékos rendelkezik 1,0 fölötti eredménnyel. A 9 fős keretből R. Grichuk az akinek 0,83-s mutatója van, ami messze elmarad az 1,0-s átlagtól. Ha már itt tartunk, akkor megvizsgáltam a Houston ütőkeretét is. A vendégek keretében 7 db játékos található akinek 1,0 fölötti átlaga van. Név szerint is megemlítem őket, hogy az elemzés még pontosabb képet alkosson bennetek. A keretben a legjobb játékos egyértelműen M. Brantley, akinek 1,35-s átlaga van, viszont őt követik sorozatban az 1,05 és 1,20 közötti átlagú játékosok. Y. Gurriel, J. Reddick, J. Altuve, A. Bregman, G. Springer és Y. Alvarez.  Összességében tehát a két oldalon 0, illetve 7 játékos szerepel 1,0 feletti hit mutatóval. A két dobójátékos tényezője tehát adott, ezt követően ott vannak az ütőkeretek, illetve a csapatok közti különbség is, hiszen az Astros a 2. , míg a Toronto a 12. az American League-ben. Úgyhogy számomra minden a vendégek sikere mellett szól és erre ajánlok fogadást. A rossz hír ezzel kapcsolatban az, hogy unibeten jelenleg 1,50-s szorzón lehet megfogadni az opciót, míg bet365-n ingadozik a szorzó 1,45, illetve 1,55 között, viszont jelenleg 1,47-s a szorzó. Én ajánlom most megrakni, hiszen ha elkezdünk fogadni a vendégek sikerére garantáltan csökkenni fog a szorzó.

Toronto Blue Jays – Houston Astros (01:07)

Tipp: Houston Astros (A mérkőzés nyertese) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: