b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Toronto Blue Jays – Cleveland Indians – 07/24 01:07

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali “rizikós” New York Yankees győzelem nagyon kevesen múlt. Jobb mutatókat ért el a Yankees, de sajnos ha nem használják ki a két-három bázisos helyzeteket, akkor ez történik. Na de sebaj, felejtsük is el és ugorjunk a mai elemzésekre. Elsőként a Toronto Blue Jays – Cleveland Indians mérkőzést választottam ki a kínálatból.


MLB statisztika:
43 nyertes – 19 vesztes


I Toronto Blue Jays – Cleveland Indians I

 

A mérkőzés ma hajnali első felvonása 7-3-s Cleveland sikerrel zárult. A fogadóirodák egyértelműen favorizálták a Cleveland sikerét, ám a dobójátékosok között volt némi különbség, hiszen a Toronto dobója jobb teljesítménnyel bírt. A mostani kezdő dobók között viszont óriási a differencia. A hazaiak dobója A. Sanchez lesz, aki talán a Toronto egyik legrosszabb teljesítményű játékosa, míg a vendégek részén az a T. Bauer kezd, aki a csapat legjobbja, illetve a ligában is kiemelkedő a teljesítménye. A két játékos közötti differenciát egyébként a mérlegük is szépen példázza, hiszen A. Sanchez 3-14-s mutatóval rendelkezik, míg riválisa 9-7-s mérleggel és mindezt úgy, hogy döntő többségben nehezebb/erősebb csapatok ellen szenvedett vereséget a Cleveland.

A szimulációs eredmények a vendégek 1,0, illetve 1,5 pont  közötti favoritok. Ami annyit jelent, hogy vélhetően most is 1-2 pontos különbséggel nyerhetnek a vendégek.

Minden adat a Cleveland mellett szól. A vendégek a legutóbbi 25 mérkőzést tekintve messze a legjobbak formailag, illetve ott van az a tényező, hogy a liga egyik legjobb dobójátékosa T. Bauer fog kezdeni, egy nála jóval rutintalanabb és jelenleg mutatókban is jóval gyengébb A. Sanchez ellen. (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Ami biztos, hogy a Toronto semmiképp sem leírható ellenfél, de ez a különbség a dobók között, illetve a keretek között befolyásolhatja a mérkőzést. Ma hajnalban magabiztosan hozta a Cleveland a győzelmet, ráadásul idegenben nem is teljesít rosszul a csapat. A Toronto hazai pályán nem “lavírozik”, hiszen 18-31-s mutatójuk van. Formailag a Cleveland az American League legjobbja, hiszen a legutóbbi 25 mérkőzéséből 19 alkalommal nyerni tudott a csapat. Úgyhogy az érték mindenképp adott a vendégek sikerében és én fogadást is ajánlok rájuk. Remélem, hogy T. Bauer ismét a jobb formáját hozza és bízom benne, hogy ismét sikerül több ponttal nyernie a Clevelandnek.

Toronto Blue Jays – Cleveland Indians (01:07)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,55 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: